Yhteystiedot

Käyntiosoite (uusi osoite 20.1.2024 lähtien)

Jaakonkatu 3, 2.krs
96200 Rovaniemi

Asiakaspalvelu

p. 0207 480 260
p. 040 712 1573
vuokra.rovaniemi(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Puhelujen hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Lakimuutoksen vuoksi 28.12.2023 jälkeen puheluhinta on pelkästään matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu.

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-15:00

Henkilöstö

Vuokravälitys

  • Kiinteistötahkola logo

    Emma-Leena Kihlanki

    Vuokra-asuntovälittäjä, LVV

    044 713 0095

Vuokravälitys Rovaniemi

Vuonna 2020 vuokravälityspalvelumme hoito 4000 asunnon vuokrauksen Suomessa – myös Rovaniemellä. Asumisen ammattilaisina meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja vuokramarkkinoista.

Vuokraa asuntosi helposti ja turvallisesti vuokravälityspalvelumme avulla. Autamme sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä – joko yhdessä kanssasi tai kokonaan puolestasi. Tarjoamme aina asiakkaillemme myös vuoden takuun, jolloin lupaamme etsiä maksutta uuden vuokralaisen, mikäli yhdessä valitsemamme vuokralainen irtisanoo asunnon vuoden sisällä.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityksessä sinulle osoitettu vuokravälittäjä auttaa sinua esimerkiksi määrittämään sopivan vuokran määrän, markkinoimaan ja esittelemään asuntoa, tarkastamaan vuokralaisehdokkaiden taustat sekä kirjoittamaan vuokrasopimuksen. Vuokravälityksen ansiosta asunnon vuokraaminen on sinulle helpompaa, huolettomampaa ja turvallisempaa.

Miksi vuokravälityksen hyödyntäminen kannattaa?

Jotta sijoitusasunto tarjoaa omistajalleen tasaista ja hyvää tuottoa, tulee asunnosta saada riittävästi vuokraa jokaiselta kuukaudelta. Siksi vuokralaisen valinta onkin niin tärkeää asuntosijoittamisessa: mikäli vuokralainen laiminlyö vuokranmaksuaan tai tekee vahinkoa asunnossa, hupenevat sijoituksen tuotot nopeasti. Lisäksi tyhjät kuukaudet aiheuttavat aina tulojen sijasta menoja.

Vuokravälittäjän avulla minimoit tyhjien kuukauden sekä huonon vuokralaisen riskin. Näin varmistat, että saat sijoituksellesi hyvän tuoton.

Vuokravälitys Kiinteistötahkolassa

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Asuntosijoittajien palvelut

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.