Yhteystiedot

Käyntiosoite
Turvalaaksonkaari 2 B
01740 Vantaa

Vuokravälitys
040 158 0999
vuokra.helsinki(at)kiinteistotahkola.fi
etunimi.sukunimi(at)kiinteistotahkola.fi

Toimistomme ja puhelinvaihteemme on avoinna ma-pe 9:00-16:00.

Vuokra-asunnot

Toimitilat, välitys

Kiinteistönvälitys

Asuntojen ja toimitilojen välitystä Nurmijärvellä

Kiinteistötahkolan perustamisesta saakka asuntojen ja tilojen välitys on ollut tärkeä osa toimintaamme. Harva tietää, että toimintamme lähti liikkeelle nimenomaan kiinteistönvälityksestä. Kasvun yhden miehen kotitoimistosta yli 400 kiinteistöalan ammattilaisen yhteisöksi on mahdollistanut jatkuva osaamisen kehittäminen – sekä asiakkaidemme luottamus. Palvelemme Keski-Uudenmaan alueella asiakkaitamme Vantaan toimipisteeltämme.

Välitämme koteja omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin. Asiakkaamme osaavat arvostaa huippuvalokuvaajamme ottamia kuvia, nykyaikaisia asunnon stailauspalveluitamme ja ammattimaista tekemistämme. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Tarjoamme toimitilojen vuokravälitystä ja kiinteistönvälitystä varastoista isoihin kokonaisuuksiin. Meiltä löydät osaavan välittäjän, joka osaa hinnoitella tilasi oikein oli sitten kyseessä kohteen vuokraus tai myynti ja joka ei vain istuskele odottelemassa, että vuokralainen kävelisi toimistolle tiloja kyselemään. Välittämämme tilat löytyvät omien sivujemme lisäksi neljältä toimitilasivustolta.

Vuokravälitys Nurmijärvellä

Vuokravälityksen avulla asunnon vuokraaminen on helppoa ja turvallista. Kiinteistötahkolan kokeneet vuokravälityksen asiantuntijat hoitavat puolestasi kaikki asunnon vuokraukseen liittyvät käytännön asiat Nurmijärven seudulla. Palvelullamme on lisäksi vuoden takuu vuokralaisen irtisanoessa vuokrasopimuksen. Meillä on vuosien kokemus erilaisten asuntojen vuokravälityksestä – esimerkiksi vuonna 2020 vuokravälitimme 4000 asuntoa, joista 1500 sijaitsi Uudellamaalla.

Palvelemme niin yhden asunnon vuokranantajia vuokrausprosessin hoitamisessa, satoja asuntoja omistavia sijoittajia, jotka ovat ulkoistaneet koko asuntosalkun hallintansa meille kuin vuokralaisiakin. Asiakkailtamme saamme kehuja erityisesti joustavasta ja nopeasta toiminnasta sekä markkinahintatason tuntemuksesta. Välittämämme kodit löytyvät omien sivujemme lisäksi kolmelta eri asuntosivustolta.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälitys tarkoittaa sitä, että vuokravälittäjä huolehtii puolestasi muun muassa asunnon esittelystä, vuokralaisehdokkaiden taustatutkimuksista sekä vuokrasuhteen solmimisesta. Lisäksi vuokravälittäjä voi auttaa sinua esimerkiksi vuokrasumman määrittelyssä sekä sopivan vuokralaisen valinnassa. Vuokravälittäjän tärkein tehtävä on varmistaa, että saat asunnosta markkinahintaisen vuokratuoton ja asuntosi vuokraus sujuu huolettomasti.

Helpompaa ja huolettomampaa asuntosijoittamista

Jotta sijoitusasunto pysyykin tuottoisana sijoituksena, on tärkeää löytää hyvä vuokralainen. Vuokranmaksua tai asunnon huolenpitoa laiminlyövä vuokralainen muuttaa asunnon nopeasti huolta aiheuttavaksi kulueräksi.

Pitkän kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta osaamme auttaa sinua arvioimaan sopivaa vuokrasummaa, tekemään järkevän sopimuksen sekä valitsemaan hyvän vuokralaisen.

Vuokravälitys tekee asunnon vuokrauksesta paitsi helppoa myös turvallisempaa: mikäli valittu vuokralainen muuttaa pois asunnosta vuoden sisällä, sitoudumme etsimään tilalle uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Kiinteistötahkolan vuokravälittäjät palvelevat sinua Nurmijärvellä

Uudenmaan seudun taloyhtiöt ja vuokramarkkinat ovat vuosien varrella tulleet meille tutuiksi, minkä ansiosta autamme sinua tekemään asuntosijoittamisesta hieman huolettomampaa, helpompaa ja tuottoisampaa.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Halutessasi päästä helpolla, voit ulkoistaa salkkusi hallinnoinnin meille. Salkkupalvelumme on vastaus vuokranantajalle, joka ei halua hoitaa vuokraustoimintaan liittyvää maksuliikennettä ja maksuvalvontaa itse. Yritysasiakkaiden osalta teemme yhteistyötä tilitoimistosi kanssa. Vuokranantajapalvelumme on vastaus vuokralaisten asiakaspalveluun sekä kodinkone- ja pienremonttitilauksiin.

Tarjoamme asuntosijoittajille myös tuottavia sijoitusasuntoja ja tietoa asuntosijoittamisesta. Liity Asuntosijoittajat-sähköpostilistallemme ja lataa asuntosijoittamisen opas sekä vuokratuottolaskurimme täältä.