ROVANIEMEN LAPINKATU 1

Esteettömiä koteja keskustan läheisyydessä! Asunnot ovat tavanomaisia vuokra-asuntoja, jotka on suunniteltu esimerkiksi apuvälineen kanssa liikkuville.

Talosta löytyy 29-39m2 yksiöitä ja 38-45m2 kaksioita. Asunnoissa on invavessa ja keittiön kalustuksessa on huomioitu mm. pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät asukkaat. Kohde on allergiavapaa, joten asuntoihin ei voi ottaa lemmikkiä.

Asuntoihin ei ole saatavilla palveluita vuokranantajan puolesta. Asukkaat voivat hankkia esimerkiksi kotihoitopalveluita kaupungin kautta.

Asunnon vuokraaminen ja vuokrasopimuksen irtisanominen

Lapinkadun asuntoja voi hakea täyttämällä alta sähköisen asuntohakemuksen. Tarvittaessa voit pyytää myös paperisen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen saapuessa ja kun hakemusta vastaavia asuntoja vapautuu vuokrattavaksi. Hakemus on voimassa niin kauan, että sopiva asunto löytyy tai ilmoitat hakemuksen peruuttamisesta.

Tällä hetkellä vapaana olevien asuntojen tietoja voit selata alta.

Voit myös irtisanoa vuokrasopimuksesi alta tai pyytää paperisen irtisanomisilmoituksen.

Lisätietoja voi kysyä tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta vuokra.rovaniemi@kiinteistotahkola.fi tai soittamalla numeroon 044 713 0095 arkisin 9-16 välillä.

Kohteen sijainti

Lapinkatu 1, 96190 Rovaniemi