Isännöinnin kartoitus

Varaa maksuton kartoitus

Taloyhtiöiden kustannukset ovat viime vuosien aikana kasvaneet huomattavasti ja tästä syystä paine käydä omistajien kukkarolla on kova. 

Kokemuksemme perusteella olemme havainneet useilta taloyhtiöiltä löytyvän järkeviä säästökohteita. Onko yhtiönne käyttämät palvelut mitoitettu teidän tarpeisiinne? Taloyhtiön on mahdollista saada säästöjä niin energiankulutuksen kuin palvelusopimusten osalta. Lisäksi on tärkeää, että hallituksella ja isännöitsijällä on reaaliaikainen näkymä taloyhtiön kuluihin

Onko taloyhtiönne isännöintipalvelut räätälöity juuri teille? 

30 min maksuttomassa etäpalaverissa asiantuntijamme kartoittaa taloyhtiönne tilanteen ja annamme näkemyksen missä teidän talonne voi tehdä järkeviä kustannussäästöjä.  

Palaverin jälkeen saat raportin asiantuntijamme näkemyksestä ja toimenpide ehdotuksesta, jota voidaan työstää eteenpäin hallituksen kokouksessa.  

Konsultaatio on tarkoitettu taloyhtiön hallituksen puheenjohtajille tai jäsenille. Kartoituksen tekemiseksi riittää viimeisin tilinpäätös tai talousarvio. 

  • Jaakko Männikkö

    myyntijohtaja, isännöintiliiketoiminta

    050 4433 353

Täytä lomake varataksesi  

Täytä yhteistietosi alle, niin otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä sopiaksemme tarkemman ajankohdan konsultaatiolle.  

Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuoja(Pakollinen)