Huolehdimme.

Pienistä taloyhtiöistä.

Pyydä tarjous pienelle taloyhtiölle! Jätä tarjouspyyntö
 
Talotili / Talotili yrityksenä

Talotili Oy

Vuosikymmenten kokemus isännöinnistä eri puolilla Suomea on osoittanut meille, että pienten taloyhtiöiden tarpeet poikkeavat suurten taloyhtiöiden arjesta.

Palvellaksemme pieniä taloyhtiöitä paremmin, kehitimme kustannustehokkaan konseptin, joka vastaa pienten taloyhtiöiden tarpeisiin ja sopii niiden budjetteihin.

TALOTILI OY on joustava toimija, joka tarjoaa palveluaan kaikkialle Suomeen. Olemme osa Kiinteistötahkola-konsernia, joka on maanlaajuisesti toimiva ja arvostettu isännöinti-, kiinteistö- ja vuokravälitysalan toimija. Kiinteistötahkolan yli 200 ammattilaista, kilpailutetut ja luotettavat yhteistyökumppanit sekä erikoisosaaminen mm. teknisissä, uudiskohteisiin liittyvissä ja juridisissa asioissa antavat Talotilille vahvan tuen toimia joustavasti ja kustannustehokkaasti myös pienien taloyhtiöiden kanssa, aina laadusta tinkimättä.

Tavoitteemme on tarjota pienille taloyhtiöille taloudellisesti kannattava palvelukokonaisuus, jossa laissa säädetyt velvoitteet tulevat hoidettua asianmukaisesti. Toimipaikkamme on Oulussa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen!

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru