Pyydä tarjous isännöinnistä Jätä tarjouspyyntö
 
Isännöinti / Isännöinti Vantaa

Isännöinti Vantaa

Yksilöllistä ja laadukasta isännöintiä Vantaalla

Vantaa on nopeasti kehittyvä kaupunki pääkaupunkiseudun sykkeessä. Uudiskohteiden määrä alueella kasvaa jatkuvasti, mutta kaupungissa on myös useita vanhempia taloyhtiöitä, jossa suuret peruskorjaukset alkavat olemaan ajankohtaisia. Oli kyseessä uusi tai vanha taloyhtiö, kokeneet isännöitsijämme hoitavat taloyhtösi isännöinnin ammattitaitolla ja yhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.

Olemme toteuttaneet isännöintiä yhtiömme perustamispäivästä lähtien. Olemme kasvaneet yhden miehen kotitoimistosta satoja kiinteistöalan ammattilaisia työllistäväksi yhteisöksi. Menestyksemme salaisuus on jatkuva osaamisen kehittäminen sekä tietenkin asiakkaidemme luottamus.

Meiltä saat kokonaisvaltaiset ja laadukkaat isännöintipalvelut Helsingissä – niin pienille asunto-osakeyhtiöille kuin suuremmille kiinteistöyhtiöille. Meillä on runsaasti kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden hoidosta pääkaupunkiseudun vilkkaassa sykkeessä. Isännöintipalvelumme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaidemme kanssa niin asukkaiden kuin kiinteistön yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Isännöitsijän tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

  • taloyhtiön hallituksen avustaminen
  • taloyhtiön hallinnollisista tehtävistä vastaaminen
  • viestintä taloyhtiön asukkaille
  • palveluiden kilpailutus ja hankinta
  • kiinteistönpidon strateginen suunnittelu

Tärkein tehtävämme on kuitenkin aina varmistaa, että taloyhtiö asukkaineen voi hyvin, taloyhtiön arvo säilyy ja arki sujuu mutkattomasti, hallituksen toiveiden mukaisesti.

Pitkäjänteinen ja ahkera työ varmistaa korkean laatutason

Missiomme on tuottaa korkealaatuista palvelua asiakkaillemme. Tämä mahdollisestaan paitsi ahkeralla myös pitkäjänteisellä työllä sekä huolellisella kiinteistön, eli asiakkaidemme omaisuuden, hoidolla. Pyrimme aina toteuttamaan meille osoitetut tehtävät parhaalla mahdollisella tavalla, eli huolellisesti, ajallaan ja kustannustehokkaasti.

Jatkuva kehitys ja valvonta

Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti, sekä seuraamme laatutasoamme tarkasti. Olemme ISA-auktorisoitu yhteisö, joten toimintaamme valvotaan säännöllisesti myös ulkopuolelta. Tutkimme aktiivisesti myös asiakastyytyväisyyttä.

Peruskoulutuksen lisäksi henkilökuntamme täydentää osaamistaan säännöllisillä ammattikoulutuksilla ja kokemusten vaihdolla.

Isännöintiä kaikenlaisille kiinteistöyhtiöille

Asunto-osakeyhtiöiden lisäksi meillä on kokemusta myös kauppa- ja liikekeskusten isännöinnistä. Suurten kiinteistöyhtiöiden lisäksi pystymme tarjoamaan yksilöityä palveluita myös pienille taloyhtiöille. Perinteisten isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaisia kiinteistöjen manageerauspalveluita.

Hoidamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöintiä Vantaan seudulla vuosikymmenten kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

PYYDÄ TARJOUS

Vantaan toimipiste

Käyntiosoite
Turvalaaksonkaari 2 B
01740 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru