Juha P. Järvinen

Paljasjalkainen tamperelainen, nopeasti reagoiva ja tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä myyntipäällikkö, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Laajat kontaktini käyttävät minua vuodesta toiseen – se jos mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Palvelen Tampereen seudulla 📍
Puhun suomea ja englantia 🇫🇮🇬🇧

Hoidan asuntojen ja kiinteistöjen välityksen vankalla asiantuntemuksella

Olen Juha P. Järvinen, paljasjalkainen tamperelainen, nopeasti reagoiva ja tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä myyntipäällikkö, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Hoidan asuntojen ja kiinteistöjen välityksen vankalla asiantuntemuksella ja toteutan vaativimmatkin toimeksiannot, kuten kuolinpesät ja muut erityistilanteet.

Vuosittain autan satoja asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun, olipa kyseessä sitten uuden kodin myynti tai kiinteistön – kuten mökin – välitys. Olen monen suvun ja perheen oma välittäjä ja laajat kontaktini käyttävät minua vuodesta toiseen – se jos mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Minulle on tärkeää tehdä asuntokaupasta sujuvaa ja stressitöntä sekä myyjille että ostajille. Hoidan kaikki yksityiskohdat tarkasti ja pidän sinut ajan tasalla koko prosessin ajan. Olen saanut paljon kiitosta ihmisläheisestä, kunnioittavasta ja mutkattomasta toiminnastani. Minua on helppo lähestyä, ja minulle voi aina soittaa ja kysyä neuvoa. Ymmärrän, että jokainen koti on ainutlaatuinen, ja keskityn tuomaan sen parhaat puolet esiin oikealla hinnoittelulla ja tehokkaalla markkinoinnilla.

Olen täällä juuri sinua varten, ja teen kaikkeni varmistaakseni, että saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö!

Osaamista on

Yli 15 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä

Luotettu välittäjä

Olen myynyt satoja asuntoja ja kiinteistöjä urani aikana Tampereen seudulla

Varma ammattilainen

Kiinteistövälittäjä LKV ja myyntipäällikkö

Pyydä maksuton hinta-arvio

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Mietitkö, mikä olisi markkinan mukainen pyyntihinta kohteestasi? Anna minun auttaa!

Arvio perustuu vahvaan markkinan tuntemukseemme ja toteutuneiden kauppahintojen tilastoihin. Olemme myyneet pelkästään viimeisten kymmenen vuoden aikana useita tuhansia koteja ja sijoitusasuntoja erityisesti PK-seudulta, Tampereelta ja Oulusta.

Jos haluat saada maksuttoman hinta-arvion asunnollesi tai kiinteistöllesi, täytä tämä lomake ja olen sinuun pian yhteydessä.

PS. Hinta-arvion pyytäminen ei sido sinua ostamaan meiltä.
Vaikka aion tietysti vakuuttaa sinut ammattitaidostamme ja palvelun laadusta 😁

Huonemäärä
Esim. kaukolämpö, sähkö, maalämpö, vesi-ilmalämpöpumppu
Tontin omistus(Pakollinen)
Oletko käyttänyt Kiinteistötahkolan välityspalveluja aikaisemmin?(Pakollinen)