Kiinteistöinsinööri/tekninen isännöitsijä, Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Kiinteistötahkola Helsinki

Isännöinti

Yrityksemme on perustettu vuonna 1977 ja tänä päivänä toimimme kiinteistöhallinnan edelläkävijänä yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä. Yrityksessämme työskentelee yli 400 kiinteistöalan ammattilaista ja asiakkaina meillä on yli 3000 talo- ja kiinteistöyhtiötä. Resurssimme mahdollistavat myös suurempien kiinteistökokonaisuuksien vastaanoton ja laadukkaan hoitamisen.

Tarjoamme myös laadukkaita rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluita sekä rakennusteknistä valvontaa. Kasvavan kysynnän vuoksi haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi kiinteistöinsinööriä / teknistä isännöitsijää.

Tarjoamamme tehtävä antaa monipuolisen mahdollisuuden tutustua suomalaisen rakentamisen koko kirjoon eri aikakausilta ja osallistua erilaisten rakennushankkeiden läpivientiin aina hankesuunnittelusta vastaanottotarkastukseen saakka. Työ sisältää myös rakennusteknisten ongelmien selvittelyä, asukasmuutostöiden hallintaa, kuntotutkimuksia jne.

TYÖTEHTÄVÄ: Kiinteistöinsinööri / tekninen isännöitsijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu

TYÖN KESTO: Aloitus voi tapahtua pikaisestikin ja on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

 • Rakennusinsinöörin (AMK) tai rakennusmestarin koulutusta ja jos olet jo toiminut työmaiden valvojana tai projektinjohtajana, se katsotaan eduksi
 • Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Vaihtoehtoisesti olet nuori rakennusinsinööri (AMK/DI) uran alussa ja kiinnostunut oppimaan uutta sekä kouluttamaan yhdessä meidän kanssamme itsestäsi kiinteistöalan ammattilaisen
 • Tietämystä yleisellä tasolla kiinteistöjen LVIS-talotekniikasta, tuntemusta kiinteistöalan ja rakentamisen säännöistä ja määräyksistä
 • IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä

MITÄ ME TARJOAMME:

 • Erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työn
 • Tekemisen meininkiä ja hyvän tiimin tuen
 • Osaamistasi vastaavan palkan sekä kannustavan bonusjärjestelmän
 • Tutkitusti hyvän työilmapiirin, hyvät välineet työskennellä ja vapauden tehdä omatoimista työtä
 • Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa toimittaa pikaisesti, jos kiinnostuksesi heräsi. Sinuun ollaan yhteydessä parin viikon sisällä hakemuksesta, jos tulet valituksi haastatteluun. Lisätietoja haettavasta paikasta antaa:

Ville Vuorinen, ryhmäpäällikkö

p. 0207 481 070 / ville.vuorinen@kiinteistotahkola.fi

OsastotIsännöinti
KaupungitHelsinki

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.