Vuokravälittäjä Jyväskylään!

Kiinteistötahkola Jyväskylä

Välitys

Kenelle vuokravälittäjän tehtävä soveltuu?

Etsimme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä ihmistä vuokraamaan asiakkaidemme omistamia asuntoja Jyväskylän alueelta sekä hankkimaan uusia asiakkaita. Kiinnostuksistasi ja kokemuksestasi riippuen tehtävään voi kuulua myös toimitilojen vuokraamista ja asuntojen myyntiä.

Vuokravälittäjän tehtävässä pärjäät, jos tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja sinulla on sopivan aktiivinen työnteon asenne. Teet töitä työkavereiden lisäksi vuokranantajien, vuokralaisten ja kotien parissa. Vuokranantajille toimit ikään kuin varainhoitajan roolissa ja vuokralaisten suuntaan olet tärkeässä roolissa kodin etsinnässä. Hyvä välittäjä ei myöskään pelkää ottaa puhelinta kouraan, ja soittaa puheluita mahdollisille uusille vuokranantaja ja vuokralaisasiakkaille.

Välittäjän työssä erityisen paljon hyötyä on myyntialan kokemuksesta ja kaupan alan koulutuksesta, mutta meille on tullut monenlaisella taustalla hyviä ja osaavia välittäjiä. 

Mitä vuokravälittäjän tehtävään kuuluu?

Vuokravälittäjän työpäivään sisältyy muun muassa seuraavia tehtäviä:

 • Asiakashankintaa
 • Esitetekstien kirjoittaminen ja kohteiden kuvaukset
 • Esittelyiden järjestäminen
 • Vuokralaisehdokkaiden esittely vuokranantajille
 • Vuokranmääritys
 • Vuokralaisten ja vuokranantajien ohjeistaminen ja tiedottaminen
 • Välityspalkkiolaskujen teko

Voit tutustua vuokravälitystoimintaamme tarkemmin osoitteessa kiinteistotahkola.fi/vuokravalitys.

Millaista palkkaa välittäjä saa?

Palkkauksemme perustuu pohjapalkkaan ja sen päälle maksettavaan provisioon eli myyntituloksiin perustuvaan palkkaan. Saat kuitenkin aina minimissään takuupalkan. Tulospalkatussa työssä palkka perustuu jokaisen tekijän henkilökohtaiseen tekemiseen ja palkkatasot vaihtelevat niin välittäjien kuin kuukausienkin välillä. Vuokravälittäjämme ansaitsevat pääasiassa noin 2500-3500 €/kk.

Miksi hakisit Kiinteistötahkolalle töihin?

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön, valmiita asiakkaita ja työkavereiden tuen! Palkkaus on motivoiva ja voit vaikuttaa siihen itse. Vuokraamme vuosittain yli 5000 asuntoa eri puolilla Suomea. Tavoitteenamme onkin olla Suomen halutuin välittäjä! Menestyvässä ja osaavassa joukossa on mukava työskennellä.

Kehittymismahdollisuudet eivät jää perehdytysjaksoon, vaan koulutamme välittäjiämme vuoden ympäri erilaisin keinoin. Tavoitteenamme on myös, että jokainen välittäjämme suorittaa laillistetun vuokravälittäjän tutkinnon (LVV).

Työsuhde-edut ovat tavanomaisen hyvät eli saat lounasedun, ahkerille liikkujille maksamme kuntobonuksen lahjakortin muodossa ja työterveyshuollon sopimus on minimisopimusta laajempi.

Muuta tietoa meistä ja tehtävästä

Työtä tehdään pääasiassa toimistollamme ja välitettävissä kohteissa. Etätöitä voi tehdä jonkin verran. Työkaverinasi sinulla on toinen vuokra-asuntovälittäjä sekä isännöintiliiketoiminnan porukka. Loistavan yhteishengen ja tekemisen meiningin ansiosta meillä viihdytään!

Tarjoamme useita asuntoja omistaville vuokranantajille vuokrasuhteen kokonaisvaltaiseen hoitoon Salkkupalvelua. Salkkupalvelun asiakkuuksia hoitavat välittäjien lisäksi salkunhoitajamme. 

Kuinka voit hakea tehtävään ja keneltä voit kysyä lisää?

Lähetä tiedot itsestäsi 10.4.2024 mennessä rekryilmoituksen kautta tai sähköpostitse myyntijohtaja Henri Huotarille henri.huotari@kiinteistotahkola.fi. Lisätietoja voi kysyä suoraan Henrilta sähköpostitse tai puhelimitse 040 541 8854.

Toimi heti, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinteistötahkola-konserni tarjoaa isännöinti- ja välityspalveluita paikallisesti ympäri Suomen. Toimipisteitä meillä on yli 10:llä paikkakunnalla, työntekijöitä yli 500 ja liikevaihto oli vuonna 2023 lähes 40 miljoonaa euroa.

OsastotVälitys
KaupungitJyväskylä

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.