Myyntineuvottelija palvelumyyntiin

Kiinteistötahkola Turku

Isännöinti

Kiinteistötahkola on voimakkaasti kasvava, yli 45-vuotias valtakunnallinen isännöinti- ja välitystoimisto, joka kuuluu sekä liikevaihdoltaan että asiakasmäärältään Suomen suurimpiin ja merkittävimpiin isännöintialan toimijoihin. Perheyrityksemme tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaikenkokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille sekä vuokra- ja kiinteistönvälitystä erityisesti osakehuoneistojen omistajille. Toimipisteemme löytyvät yhdeksältä paikkakunnalta: Oulusta, Rovaniemeltä, Kuusamosta, Tampereelta, Jyväskylästä, Nurmijärveltä, Vantaalta, Helsingistä ja Turusta – yhteensä yli 350 asiantuntijan osaamisella.

Toimintamme Turun seudulla laajenee edelleen voimakkaasti ja haemme kesällä 2021 avattuun moderniin ja viihtyisään Turun Kuralankadun palvelukeskukseemme Myyntineuvottelijaa isännöinnin palvelumyyntiin ammattilaistiimimme vahvistukseksi.

Palvelumyynnin Myyntineuvottelija neuvottelee yhdessä taloyhtiöasiakkaiden kanssa Kiinteistötahkolan isännöinti- ja kiinteistöpalveluiden tarjoamisesta ja järjestämisestä. Myyntineuvottelija tutustuu taloyhtiöiden toimintaan ja tarjoaa sopivia ja toimivia tili- ja kirjanpidon sekä isännöinnin ratkaisuja Turun talousalueen taloyhtiöille. Työskentely tässä työtehtävässä tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan ja edellyttää myös oman auton käyttöä.

Toivomme sinulta asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, järjestelmällisiä työtapoja, tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Hyvät IT-taidot sekä sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Voit olla koulutus- ja työtaustaltasi joko asiakaspalveluun, markkinointiin, tekniikkaan tai hallintoon suuntautunut joko valmis ammattilainen tai koulutuksen päättävä nouseva tähti. Sinulla on terve halu oppia uutta ja kehittyä kiinteistöhallinnan huippuammattilaiseksi. Palkkaus tehtäviin on sovittavissa erikseen huomioiden hakijan koulutus-, työ- ja kokemustaustan ja sisältäen myös yhtiön oman kannustavan palkitsemisjärjestelmän.

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista myynnin työtehtävistä kiinteistöhallinnon parissa ja haluat työskennellä rennossa ja aidosti kannustavassa ilmapiirissä hyödyntäen alan uusinta tekniikkaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 16.10. mennessä joko TeamTaylorin sähköisen hakukaavakkeen kautta tai sähköpostitse kai.suovanen@kiinteistotahkola.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Kai Suovanen puhelimitse 0400134160 maanantaina 26.9. klo 14-15 ja maanantaina 3.10. klo 10-11.


Osastot Isännöinti
Kaupungit Turku

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.