Myyntineuvottelija palvelumyyntiin

Kiinteistötahkola Tampere

Isännöinti

Kasvumme Pirkanmaalla jatkuu ja haemme Myyntineuvottelijaa isännöinnin palvelumyyntiin ammattilaistiimimme vahvistukseksi.

Myyntineuvottelija tapaa taloyhtiöpäättäjiä ja tarjoaa heidän tarpeisiinsa sopivia Kiinteistötahkolan palveluita uusille ja nykyisille asiakkaille. Työskentely työtehtävässä tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8:00-18:00 väillä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kokemus ja osaaminen palvelumyynnistä on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Lisäksi onnistumista auttaa ymmärrys ja kokemus isännöinnin toimialasta ja sen erityspiirteistä. Tehtävänkuva räätälöidään valittavan henkilön osaamisalueiden pohjalta, myyntikokemusta painottaen. Toimialaosaamisen puuttuessa huolehdimme tarvittavan valmennuksen ja perehdytyksen isännöinnin toimialaan.

Palkkaus on tulos- ja suoritepohjainen, joka neuvotellaan räätälöitävän tehtävän sisällön mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut hyppäämään mukaan alan johtavan kasvuyrityksen tarinaan, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 5.2.2024 mennessä hakulomakkeen kautta https://kiinteistotahkola.fi/yritys/toihin-meille/ tai sähköpostitse suoraan eero.kallio@kiinteistotahkola.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jaakko Männikkö 16.1.2024 klo 8.00-11.00 ja 18.1.2024 klo 12.00-15.00 p. 050 4433353 ja myynnin kehitysjohtaja Eero Kallio 22.1.2024 ja 23.1.2024 klo 12.00-15.00 p. 0400 179799

P.S: Kerro CV:ssä mitä aiemmat työtehtäväsi ovat sisältäneet. Kerro esimerkkejä myynnillisistä saavutuksista ja näytöistäsi.

P.P:S: Kerro hakemuksessasi, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. Mitä toisit mukanasi tiimiimme?

Kiinteistötahkola-konserni on vuonna 1977 perustettu perheyritys. Liiketoimintamme ytimessä ovat isännöinti/manageeraus, tekniset palvelut, kirjanpito, vuokravälitys, kiinteistönvälitys ja kiinteistösijoittajien palvelut. Tavoitteenamme on olla alan halutuin osaaja, joten panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja liiketoimintamme kasvattamiseen, niin orgaanisesti kuin yrityskaupoilla. Valtakunnallisesti meillä työskentelee yli 500 kiinteistöalan ammattilaista 15 toimipisteessä, liikevaihtomme oli n. 40 Meur vuonna 2023. Asiakkainamme on tuhansia taloyhtiöitä ja niiden osakkaita, vuokranantajia, vuokralaisia sekä asuntojen ja toimitilojen myyjiä ja ostajia.

OsastotIsännöinti
KaupungitTampere

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.