Myynnin osaaja

Kiinteistötahkola Helsinki

Isännöinti

MYYNNIN OSAAJA, PÄÄKAUPUNKISEUTU / TURKU / TAMPERE

Taloyhtiöt tarvitsevat parempaa isännöintipalvelua ja me tarvitsemme palvelumyynnin ammattilaista. Jos sinulla on osaamista asiakaslähtöisestä palvelumyynnistä ja halu onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa, on tässä erinomainen mahdollisuus tulla mukaan meidän kasvutarinaan!

Haemme aikuista henkilöä, joka osaa avata keskusteluja, kuunnella asiakkaiden tarpeita ja löytää niihin ratkaisuja alan parhaan asiantuntijaorganisaation palveluvalikoimasta. Asiakkaina on taloyhtiöiden päättäjät, eli tavallisia kansalaisia, jotka hoitavat luottamustehtävää omassa taloyhtiössään. Tehtävään kuuluu uudisasiakashankinta ja nykyisistä asiakkaista muodostettavan salkun palvelutarpeiden jatkuva ratkaiseminen. Meillä on oma asiakashankintatiimi, joka tuottaa pohjamäärän tapaamisia, mutta oma into verkoston jatkuvassa laajentamisessa on ehdottomasti tarpeen ja puhelin tärkein työkalu. Tehtävät vaativat ehdottomasti oman auton käyttöä ja kohtuulliset it-taidot.

Tehtävä on kokopäiväinen, arkisin klo 8 – 18 väliin pääosin sijoittuen ja erittäin itsenäinen, eli vaatii oman ajankäytön johtamiskykyä. Työnkuva on räätälöitävissä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Palkkaus pohjautuu tuloksiin, mutta palkkamalli antaa jokaiselle turvallisen ympäristön suoriutua ja kaupalliset onnistumiset tuovat siihen mukavan lisän. Tukena on valtakunnallinen myyntitiimi, oma asiakashankinta ja yli 400 hengen asiantuntijaorganisaatiomme.

 Lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv ja palkkatoive jaakko.mannikko@kiinteistotahkola.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jaakko Männikkö, jaakko.mannikko@kiinteistotahkola.fi, p. 050 443 3353

OsastotIsännöinti
KaupungitHelsinki

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.