Isännöitsijä ja Asiakasmarkkinoija Turun Kiinteistötahkolaan

Kiinteistötahkola Turku

Isännöinti


kiinteistotahkola_logo_2015_pysty.png

Kiinteistötahkola on voimakkaasti kasvava, yli 45 -vuotias valtakunnallinen isännöinti- ja välitystoimisto, joka kuuluu sekä liikevaihdoltaan että asiakasmäärältään Suomen suurimpiin ja merkittävimpiin isännöintialan toimijoihin. Perheyrityksemme tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaikenkokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille sekä vuokra- ja kiinteistönvälitystä erityisesti osakehuoneistojen omistajille. Asiakasyhtiöitä Kiinteistötahkolalla on valtakunnallisesti yli 4.000 ja Turussa n. 500. Toimipisteemme löytyvät kymmeneltä paikkakunnalta: Helsingistä, Vantaalta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä, Oulusta, Kuusamosta, Taivalkoskelta ja Rovaniemeltä – yhteensä jo n. 400 asiantuntijan osaamisella.

_J3A0111.jpg


Toimintamme Turun seudulla on laajentunut voimakkaasti ja haemme 2021 avattuun moderniin ja viihtyisään Turun palvelukeskukseemme ammattilaistiimimme jatkeeksi kahta uutta työntekijää; isännöitsijää ja asiakasmarkkinoinnin osaajaa.

Isännöitsijän tehtävässä vastaat yhdessä asiantuntijatiimin kanssa yrityksen asiakkaana olevien taloyhtiöiden asukkaiden asumispalveluiden järjestämisestä sekä teet yhteistyötä näiden yhtiöiden hallitusten kanssa. Edistät asukkaiden asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä tiimisi kanssa. Työskentely tehtävässä tapahtuu pääsääntöisesti päiväaikaan, sesonkiaikana ajoittain myös iltaisin.

Asiakasmarkkinoija puolestaan neuvottelee yhdessä taloyhtiöasiakkaiden kanssa Kiinteistötahkolan monipuolisten isännöinti- ja kiinteistöpalveluiden tarjoamisesta ja järjestämisestä. Asiakasmarkkinoija tutustuu taloyhtiöiden toimintaan ja tarjoaa näille räätälöidysti sopivia ja toimivia kiinteistöhallinnan ratkaisuja. Työskentely tässä työtehtävässä tapahtuu myös pääsääntöisesti päiväaikaan.

Molemmat työtehtävät voivat osin olla myös yhdistettävissä valittavan henkilön koulutus-, työ- ja kokemustaustasta riippuen.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisiä työtapoja, tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kärsivällisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Hyvät IT-taidot sekä sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito edesauttavat tehtävässä menestymistä. Voit olla koulutus- ja työtaustaltasi joko asiakaspalveluun, markkinointiin, tekniikkaan tai hallintoon suuntautunut (esim. keskiasteen koulutus, ammattiopisto tai AMK). Isännöinti- tai kiinteistöalan aikaisempi kokemus ja alan koulutus (esim. IAT, ITS) lasketaan eduksesi. Palkkaus tehtäviin on sovittavissa erikseen huomioiden hakijan koulutus-, työ- ja kokemustaustan ja sisältäen myös yhtiön oman kannustavan palkitsemisjärjestelmän.

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä kiinteistöhallinnon parissa ja haluat työskennellä rennossa ja aidosti kannustavassa ilmapiirissä hyödyntäen alan uusinta tekniikkaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28.2.2022 mennessä joko Teamtailorin sähköisen hakukaavakkeen kautta tai sähköpostitse kai.suovanen@kiinteistotahkola.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.2. to klo 10-11 VT toimistopäällikkö Jani Oförsagd 0443083400 ja 21.2. ti klo 10-11 markkinointipäällikkö Kai Suovanen 0400134160.

Osastot Isännöinti
Kaupungit Turku

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.