Hallinnollinen uudiskohteiden isännöitsijä Vantaan toimistolle

Kiinteistötahkola Vantaa

Isännöinti

Haemme hallinnollista isännöitsijää auttamaan asiakkaidemme asumispalveluiden järjestämisestä sekä yhteistyöstä taloyhtiöiden hallitusten kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme.

Etsimme ihmisten kanssa viihtyvää ja aktiivisen asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä. Isännöitsijä on kiinteistövarainhoitaja, joka vastaa ihmisten suurimman omaisuuden arvon säilyttämisestä ja kasvattamisesta.  Uudiskohteiden isännöinnissä erityispainoarvoa tuo hallinnollinen osaaminen – yhtiön hallinnon järjestäminen ja seuranta.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Työskentelet rakennuttajien ja asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia ja varmistat tehtyjen päätösten toimeenpanon.

Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut, koulutuksen tehtävään ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat mahdollisuuden urakehitykseen vahvasti kasvavassa valtakunnallisessa asiantuntijakonsernissa. Työtehtävät vaativat oma-aloitteisuutta ja vastuun kantoa. Tueksi saat ammattitaitoisen ryhmän ja kokeneen organisaation.

Hakijan eduksi luetaan taloudellinen ja hallinnollinen osaaminen sekä ymmärrys tekniikasta. Positiivista on myös aikaisempi kokemus myyntityöstä. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan ammatin, missä joka päivä eteen tulee uusia haasteita. Etsimme tekijää joka on innostunut oppimaan uutta ja haastamaan itsensä.

Ensisijaisesti olemme kiinnostuneet sinusta ihmisenä, joka huolehtii asiakkaidemme arjen sujuvuudesta. Osaamisesi voi olla asiakaspalvelu, hallinto, myynti tai jokin muu – me tarjoamme organisaatiomme kautta tuen ja koulutuksen alan erityiskysymyksiin.

Palkkaus sopimuksen mukaan sisältäen yhtiön oman palkitsemisjärjestelmän.

Käsittelemme hakemuksia jouhevasti ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Jätä CV ja hakemus rekrytointijärjestelmään

TAI

Lähetä cv ja hakemus sähköpostitse;

olli-pekka.nissinen@kiinteistotahkola.fi

 

Osastot Isännöinti
Kaupungit Vantaa

Hae työpaikkaa

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 1.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 3.