Uudenpellonkuja 3, 02860 Espoo

2590€ / kk

5-6h+k+khh+s

176㎡

Espoo, Nuuksio

Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla! Tilava kaksikerroksinen omakotitalo rauhalliselta paikalta Espoon Nuuksiosta.

Tämä vuonna 2010 valmistunut koti sijaitsee rauhaisalla ja luonnonläheisellä alueella, mutta silti helposti saavutettavissa. Turunväylälle pääsee liittymään muutamassa minuutissa ja sitä kautta kaikki pääkaupunkiseudun palvelut helposti saavutettavissa.

Talon kolme makuuhuonetta sijaitsevat yläkerrassa. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone sekä vaatehuone. Keittiö ruokailutiloineen ja olohuone muodostavat ison yhtenäisen tilan, jonka huonekorkeus tuo tilaan huimasti avaruutta. Tilan kattoikkunoista säteilee luonnonvaloa sisään. Olohuoneesta on suora pääsy valtavalle patiolle takapihan puolelle. Takapiha on iso, vehreä sekä suojaisa ja rajoittuu upeasti kallioon.

Alakerrasta löytyy valtava takkahuone, jota voi käyttää tarpeen mukaan myös makuuhuoneena. Takkahuonesta löytyy luonnollisesti varaava takka. Takkahuoneen lisäksi alakerrassa on hienot saunatilat pukuhuoneineen ja vessoineen, kodinhoitohuone sekä todella iso harrastetila ja varasto. Varastotilojen pinta-ala (66,5m2) ei sisälly asuinpinta-alaan.

Etupihan puolelta löytyy kahden auton autokatos, jonka takaosassa on varastotila. Kahden katospaikan lisäksi pihaan mahtuu useampikin auto.

-Vuokra 2590 €/kk
-Vakuus 5180 €
-Vesimaksu kulutuksen mukaan HSY:n hinnaston mukaisesti (vuokraan sisältyy 50€/kk vesimaksuennakko).
-Talon lämmitysmuoto on edullinen maalämpö. Lämmitys ei sisälly vuokraan.
-Vuokralainen tekee jätehuoltosopimuksen ja vastaa kiinteistön hoidosta (mm. lumityöt, nurmikon leikkaus, pihamaan hoito, nuohous)
-Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen vastuuosineen.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 2 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Tämä upea koti on heti vapaa vuokrattavaksi, joten kysy näyttöä tai lisätietoja arttu.metsala@kiinteistotahkola.fi tai 044 713 0079. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan talon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano5-6h+k+khh+s
Asuinpinta-ala176m2
Huoneita6
Kerros1
Vapautuu (teksti)Heti
Lisätietoa vapautumisestaHeti
KuntoErinomainen
ParvekeEi
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaKyllä
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 2. päivä
Tilan pinta-ala176m2

Vuokra2590€ / kk
Takuuvuokra2kk:n vuokran suuruinen

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2010
Talon tyyppiOmakotitalo
Kerroksia1
HissiEi
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK

Pysäköintitilan kuvausKyllä

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Uudenpellonkuja 3, 02860 Espoo
Välittäjä: Arttu Metsälä
Toimipiste: Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot