Myyrmäentie 2e A 112, 01600 Vantaa

1150€ / kk

3h+kt+parveke

57.5㎡

Vantaa, Myyrmäki

Upeita uudiskohteita huippupaikalta Myyrmäestä!

Asunto Oy vantaan Tirehtööri valmistui Myyrmäen sydämeen loppuvuodesta 2023. Alueella on vahva yhteisöllinen tunnelma ja monipuolinen asukaskunta, mikä tekee siitä houkuttelevan niin perheille kuin opiskelijoillekin. Myyrmäessä on myös vilkas kulttuuri- ja vapaa-ajantoiminta, johon kuuluvat esimerkiksi kirjasto, uimahalli, urheilupuisto ja lukuisat liikuntamahdollisuudet.

Liikenneyhteydet Myyrmäkeen ovat erinomaiset, sillä alueella kulkee useita bussi- ja junalinjoja, ja sieltä on nopeat yhteydet sekä Helsingin että muiden alueiden suuntaan. Lisäksi Myyrmäki on lähellä useita moottoriteitä, kuten Kehä III ja Lahdenväylä, mikä tekee alueesta helposti saavutettavan myös omalla autolla liikkuville.

Taloyhtiö on varusteltu monipuolisilla palveluilla, mukaan lukien huoneistokohtaiset varastot, pesutupa, sauna ja kerhohuone. Täällä voit rentoutua saunomalla tai järjestää vaikkapa mukavia tapahtumia ystävien kanssa kerhohuoneessamme. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata viereisestä parkkihallista joissa on sähköauton latausmahdollisuus.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Kysy näyttöä tai lisätietoja vuokra.helsinki@kiinteistotahkola.fi tai 040 158 0999. Voit myös täyttää hakemuksen osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano3h+kt+parveke
Asuinpinta-ala57.5m2
Huoneita3
Kerros15
Vapautuu (teksti)Heti
Lisätietoa vapautumisestaHeti
KuntoUusi
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala57.5m2

Vuokra1150€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu20€ / kk
Vesimaksu (teksti)Laskutetaan kulutuksen mukaisesti.

UudiskohdeKyllä
Rakennusvuosi2023
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia15
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaKyllä
EnergialuokkaA2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK
IsännöintiKiinteistötahkola Helsinki Oy

Pysäköintitilan kuvausKyllä
Yhteiset tilatPesutupa

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Myyrmäentie 2e A 112, 01600 Vantaa
Välittäjä: Kiinteistötahkola Helsinki
Toimipiste: Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot