Metsolantie 77, 04430 Järvenpää

590€ / kk

1h,kt,las.parveke

23.5㎡

Järvenpää, Pöytäalho

Vapautuu 01.06.2024

Vuokrataan valoisa koti loistavalla sijainnilla!

Tässä kompaktissa yksiössä on tavanomaista korkeampi huonekorkeus, mikä tuo asuntoon avaruuden tunnetta ja runsaasti valoa. Valoa tulvii koko huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta tuoden myös tuntuvasti lisätilaa elämiseen. Asunto on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla (mm. upotettu astianpesukone ja erillisuuni) ja tammilautaparkettilattiassa on koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys.

Järvenpään keskusta kaikkine palveluineen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä asunnolta: lähikauppaan matkaa on alle 300m, jonka lisäksi suurempia ostoksia varten Citymarket Järvenpäähän matkaa tulee vain n. 350m. Ammattiopisto Spesia sekä Järvenpään lukio sijaitsevat myös lähistöllä. Kulkuyhteydet muualle ovat niin ikään huikeat: Rautatieasema sijaitsee vain 750m päässä, ja sijainti lahdentien varressa takaa vaivattoman liikkumisen myös omalla autolla. Huom: Kuvat vastaavasta asunnosta, pohjakuva kyseisestä asunnosta.

Asuntoon kuuluu lisäksi lämmin varastotila, ja ullakolla sijaitsevat modernit saunatilat ovat asukkaiden käytössä. Taloyhtiöstä löytyy lisäksi ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot.

-Vuokra 590€/kk
-Vakuus 590€
-Vesiennakkomaksu 25€/hlö/kk
-Vuokralainen ottaa oman kotivakuutuksen ja tekee sähkösopimuksen

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle

Kysy näyttöä tai lisätietoja silja.karjula@kiinteistotahkola.fi tai 050 4731643. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano1h,kt,las.parveke
Asuinpinta-ala23.5m2
Huoneita1
Kerros3
Vapautuu01.06.2024
KuntoErinomainen
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala23.5m2

Vuokra590€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu25€ / kk

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2021
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia4
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaKyllä
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK
IsännöintiKiinteistötahkola Oy

Pysäköintitilan kuvausEi

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Metsolantie 77, 04430 Järvenpää
Välittäjä: Silja Karjula
Toimipiste: Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot