Satamatie 2-4, 90520 Oulu

520€ / kk

B44,1h,kt,kh,l.parv,ap101

22㎡

Oulu, Toppilansalmi

Vapautuu 01.06.2024

Nyt vuokrattavana As Oy Ruotelista, syyskuun alkuun 2019 valmistuneesta uudehko neljännen (4/4) kerroksen yksiö omalla lasitetulla parvekkeella. Tässä laadukas ja moderni koti nykyaikaisiin tarpeisiin!

Alueena Toppilansalmi on kasvava, merellinen ja viihtyisä – lähellä Nallikari rantoineen, ja Oulunjoen suistoalueella olevat mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Lähellä myös suurehko K-supermarket lähipalveluineen. Edenin kylpylä, viihtyisät sisä- ja ulkoliikunta-alueet, ja monenlaista muutakin viriketoimintaa löytyy läheltä. Tästä on näppärä matka joko jalan, pyöräillen, julkisin tai autoillen niin keskustaan, torin rantaan matkaa alle 3 km. Yliopiston suuntaa pääsee myös nopeasti mm. hyviä pyöräteitä pitkin matkaa tulee noin 3.5 km.

Asunnon materiaaleiksi on valittu kaunis laminaattilattia, ja seinät on maalattu vaalein maalipinnoin. Keittiössä valmiina liesi, liesituuletin, astianpesukone sekä jääpakastinkaappiyhdistelmä. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa paikka ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle. Asunnossa olevalla lasitetulla parvekkeella viihdyt pidemmälle syksyyn saakka.

Kaukolämmitysmuotona on vesikiertoinen patterilämmitys, mikä sisältyy vuokran hintaan. Vesimaksuennakkoa maksetaan vuokran yhteydessä 20€/hlö/kk, ja se tasataan vuosittain kulutuksen mukaiseksi. Huoneistossa on nykyaikainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmöntalteenotolla. Tämä varmistaa asuntoosi suodatetun ja raikkaan sisäilman.

10M DNA internet sisältyy vuokran hintaan. Asunnon mukana vuokrataan pistokkeellinen autokansipaikka hintaan 45€/kk. Käyttösähköstä tehdään oma sähkösopimus, ja omistaja edellyttää kotivakuutuksen ottamisen. Taloyhtiöstä löytyy lisäksi ulkoiluvälinevarasto ja jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Tämä koti vapautuu 1.6. Soita arkisin 9.-16.30 ja kysy lisää! HUOM! pohjakuva oikea, kuvat toisesta samantyylisestä asunnosta samassa talossa. Materiaalivalinnat ovat samat.

Huoneiston kokoonpanoB44,1h,kt,kh,l.parv,ap101
Asuinpinta-ala22m2
Huoneita1
Kerros4
Vapautuu01.06.2024
KuntoErinomainen
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala22m2

Vuokra520€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu (teksti)Laskutetaan kulutuksen mukaisesti.Vesimaksuennakko 20,00 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2019
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia4
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergiatodistusEi
LämmitysK
IsännöintiKiinteistötahkola p. 0207 480 200

Pysäköintitilan kuvausKyllä

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Satamatie 2-4, 90520 Oulu
Välittäjä: Jonna Lakso
Toimipiste: Lumijoentie 1, 90400 Oulu
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot