Lipporannantie 5, 90500 Oulu

525€ / kk

1h,kk,kh,ap130

22㎡

Oulu, Toppilansalmi

Vapautuu 01.05.2024

Marraskuun alkuun 2022 valmistui upealle paikalle Oulujokisuistoon 7-kerroksinen Lipporannan Taimen. Hartaanselän ja meren läheisyys luovat viihtyisät puitteet laadukkaalle asumiselle kaupungin parhaimmilla paikoilla, modernilla uudella asuin alueella Länsi-Tuirassa. Tästä on hyvät kävely- ja pyörätiet kaupungin keskustaan, torille tai Toppilansaaren ulkoilu- ja virkistysalueelle. Löytyy luonnonläheisiä reittejä kävelysiltoineen ja vesistöineen. Vähän matkan päästä löytyy aktiviteettejä uimahallista urheilustadioniin ja melontareitteihin, alueella on erittäin monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia. Lähelle rakentuu myös v. 2025 uusi asuntomessualue.

Tämän toisen (2/7) kerroksen asunnon materiaalit ovat tyylikästä vaaleaa värimaailmaa: valkoiset maalatut seinät ja lattiassa laminaatti. Keittiöstä löytyy nykyaikainen koneistus: astianpesukone, keraaminen keittotaso, yhdistelmämikroaaltouuni, sekä jenkkikaappi. Kaakeloidussa valkoharmaasävyisessä kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykkikoneelle. Asunnossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Kylpyhuoneessa on sähkökäyttöinen säädettävä mukavuuslattialämmitys.

Kotikatu365 tarjoaa asukkaiden käyttöön noin 500 m2 yhteistilat, josta löytyvät mm olohuone, vierashuone, kuntosali, kokous- ja juhlatila, saunatilat, leikki- ja pelitila, it-työpisteet, seurusteluhuone ja aulatilat. Yhteiskäyttövälineet mm yhteiskäyttöauto, lainattavat polkupyörät, vene, työkaluja yms. Täällä voit lukaista päivän lehden, järjestää juhlat tai viettää aikaa seurustellen. Myös asukkaiden vieraat voivat majoittua yhteistilojen vierashuoneeseen tai vierasasuntoon. Palvelut kuuluu pääosin 15,20€/kk yhteispalvelumaksuun, joka maksetaan vuokran lisäksi, osasta palveluista peritään erilliskorvaus käytön mukaan.

C-rapun ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee taloyhtiön sauna erillismaksusta. Viereisen rapun alakerrasta löytyy pesutupa myös tämän talon asukkaiden käyttöön. Taloyhtiöstä löytyy ulkoiluvälinevarastoja. Kellarissa jokaiselle huoneistolle löytyy oma häkkivarasto.

Lämmitys ja internetin perusnopeus sisältyy vuokraan, vesimaksua peritään vuokran yhteydessä 20€/hlö/kk. Yhteiskäyttötiloista maksetaan kuukausittain 15,90€ vuokran päälle. Asunnon mukana vuokrataan autokansipaikka hintaan 45€/kk.

Vuokralaiselta edellytetään puhtaat luottotiedot, laaja kotivakuutus vastuuosineen sekä oma sähkösopimus. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 1kk irtisanomisajalla irtisanottavissa, mutta vuokrasuhteen kestäessä alle 12kk, sopimuksen irtisanoneen osapuolen tulee maksaa 1 kk:n vuokran suuruinen sopimussakko sopimuksen toiselle osapuolelle.

Tämä koti vapautuu 1.5. Soita arkisin 9.-16.30 tai jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää! HUOM. kuvat toisesta samankokoisesta asunnosta samasta talosta suuntaa antamaan. Materiaalivalinnat ovat samat.

Huoneiston kokoonpano1h,kk,kh,ap130
Asuinpinta-ala22m2
Huoneita1
Kerros2
Vapautuu01.05.2024
KuntoUusi
ParvekeEi
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala22m2

Vuokra525€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu20€ / kk

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2022
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia7
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK
IsännöintiKiinteistötahkola p. 0207 480 200

Pysäköintitilan kuvausKyllä

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Lipporannantie 5, 90500 Oulu
Välittäjä: Jonna Lakso
Toimipiste: Lumijoentie 1, 90400 Oulu
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot