Hermiankatu 12, 33720 Tampere

415㎡

Tampere, Hervanta

Hervannassa Hermian teknologia keskittymässä erikokoisia toimitiloja, jotka soveltuvat toimistoiksi, palvelujen tarjoajille ja esim. laboratoriotiloiksi.
Hermia2 on näkyvällä paikalla ja saavutettavuus kaikilla kulkuvälineillä helppo. paikallisbussit ja ratikka pysähtyvät aivan viereen, kiinteistöllä on yli 350 hyvin edullista autopaikkaa, polkupyörille- sähköllä tai ilman, on oma säilytyspaikka. Mm. Hervannan Duon kauppakeskukseen on matkaa n. 800m, Tampereen rautatieasemalle ja keskustaan n. 9km. Ratikka ja bussit kulkevat mm. rautatieasemalta suoraan paikalle.
Vieressä mm. Tampereen teknillinen yliopisto, VTT, runsaasti erilaisia teknologia-alan keskittymiä sekä reilusti lounaspaikkoja.

Hermia2 on peruskorjattu vuosina 2004–2005 ja ilmanvaihtojärjestelmä saneerattu n. kymmenen vuotta sitten. Kiinteistössä koneellinen ilmanvaihto, palkkijäähdytys, valokuitu yms.

Tässä kiinteistössä on tarjolla aidosti kustannustehokasta toimitilaa joustavin ehdoin. Tilat muuntojoustavia ja niitä voidaan räätälöidä vuokralaiselle sopivaksi. Myös autopaikat edullisia.

TILA:
Nyt vapaana 3/4. kerroksen monipuolista tilaa, joka on toiminut laboratoriokäytössä viimeksi.
Tila on kooltaan 415m2 ja se koostuu avotilasta, erillisistä huoneista sekä sosiaalitiloista. Huoneissa on reilusti vesipisteitä ja lisäksi tilassa on kemikaalivarastoja, puhdastilaa ja laboratoriotila. Erillinen laitehuone, jossa on oma tehokas ilmastointinsa ja ESD-lattia. Myös mahdollisuus paineilmaverkkoon.

Tila voidaan kunnostaa myös tavalliseksi toimistotilaksi vuokralaisen toiveiden mukaan.

Kiinteistöllä myös muita tiloja saatavilla, kysy lisää! Kiinteistö-Tahkola hoitaa kiinteistön isännöinnin ja kauttamme saat nopeasti
järjestymään näytöt ja saat tarvittavat tiedot esim. erilaisista muutostöistä, teknisistä ratkaisuista yms.

Muita tämän hetkeisiä vuokralaisia kiinteistöllä on mm. Mehiläinen, Finla työterveys, Amazon-Umbra Software, TNT/ FED EX, Taito Pirkanmaa. Lisäksi monia muita.

Ole yhteydessä, mennään käymään paikan päällä!
Annina Niemi, LKV
annina.niemi@kiinteistotahkola.fi, p. 040 4812 220

Asuinpinta-ala415m2
Kerros3
Vapautuu (teksti)Heti
Lisätietoa vapautumisestaHeti
ParvekeEi
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä
Toimitilan tyyppiToimistotila
Tilan pinta-ala415m2

UudiskohdeEi
Kerroksia4
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaC2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK

Pysäköintitilan kuvausEi

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Hermiankatu 12, 33720 Tampere
Välittäjä: Annina Niemi
Toimipiste: Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat toimitilat