Syvänsalmenkatu 9, 02260 Espoo

660€ / kk

1h,kt,kh,alkovi,las.parv.

21.5㎡

Espoo, Finnoo

Vapautuu 01.03.2024

Upea lasitetulla parvekkeella varustettu uudisyksiö Finnoosta.

Finnoo on Länsiväylältä aina merenrantaan saakka ulottuva uusi Espoon kaupunginosa. Meren läheisyys tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet, sillä aivan kotikulmiltasi kulkee yli 40 kilometrin pituinen Rantaraitti. Asunnolta on matkaa vuoden 2023 aikana käyttöön otettavalle Finnoon metroasemalle 200m. Metroaseman läheisyyteen rakentuu myös monipuolinen palvelukeskittymä, joka vastaa asukkaiden tarpeisiin. Alueella on myös hyvät bussiyhteydet ja esimerkiksi kauppakeskus Iso Omenaan pääsee bussilla tai pyöräillen kymmenessä minuutissa.

Normaalia korkeampi huonekorkeus ja isot ikkunat tekevät tästä asunnosta todella avaran. Asunnossa on hyvin säilytystilaa. Keittiön kodinkoneisiin lukeutuu liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, astianpesukone sekä jääkaappi pakastelokerolla. Tilavassa kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pesukoneelle. Asunnon lattiat ovat laadukasta tammilautaparkettia ja lämmityksen hoitaa vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa sisustamista, sillä pattereita ei ole viemässä tilaa. Asunnon kruununa toimii tilava lasitettu parveke. Huom: Kuvat vastaavanlaisesta asunnosta. Pohjakuva kyseisestä asunnosta. Kysy mahdollisuudesta autohallipaikkaan!

Taloyhtiön tiloihin lukeutuvat sauna, talopesula, huoneistokohtaiset varastot sekä ulkoiluvälinevarasto.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Kysy näyttöä tai lisätietoja; jani.kaisto@kiinteistotahkola.fi tai 040 960 6424. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano1h,kt,kh,alkovi,las.parv.
Asuinpinta-ala21.5m2
Huoneita1
Kerros5
Vapautuu01.03.2024
KuntoUusi
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala21.5m2

Vuokra660€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu (teksti)Laskutetaan kulutuksen mukaisesti.Vesimaksuennakko 20,00 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2022
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia8
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaKyllä
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK
IsännöintiKiinteistötahkola Oy

Pysäköintitilan kuvausEi
Yhteiset tilatPesutupa

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Kohteen tiedot

Syvänsalmenkatu 9, 02260 Espoo
Välittäjä: Jani Kaisto
Toimipiste: Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot