Anna Sahlsténin katu 6, 02600 Espoo

669€ / kk

1h,kt,kh,las.parv.

22.5㎡

Espoo, Vermonniitty

Uusi ihana yksiö Espoosta!

Mikäli puhtaat luottotiedot, vakuus 0e.

Herkon Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa on tavallista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat, toimivat pohjaratkaisut sekä tarkkaan valitut materiaalit ja varusteet. Tilavan kylpyhuoneen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Ihanissa kodeissa on rajattomat sisustusmahdollisuudet – kiitos vesikiertoisen lattialämmityksen, jonka ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita.

Jokaiselle asunnolle on oma lämmin varastotila sekä taloyhtiöstä löytyy pesutilat. Talosauna ja kerhotila sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.

Vermonniitty on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue Etelä-Espoossa, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen, liikkumiseen ja vapaa-aikaan. Lähistöltä löytyy useita kauppoja, päiväkoteja, kouluja ja muita peruspalveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa.
Alueen liikenneyhteydet ovat hyvät. Vermonniitty sijaitsee lähellä Kehä III:sta ja Turun moottoritietä, mikä tekee liikkumisesta helppoa niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Lisäksi alueella on hyvät pyörätiet ja kävelyreitit. Lähellä sijaitsee myös Espoon keskuspuisto, joka tarjoaa laajoja ulkoilumahdollisuuksia.

– Vuokra 690€/kk
– Vakuus 0€
– Vesimaksu 25€/kk/hlö
– Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen.
– Ei autopaikkaa

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta.
Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Asunto on heti vapaa, joten kysy lisätietoja sami.tihinen@kiinteistotahkola.fi tai 040 9000 648. Hakemuksen voit jättää osoitteessa: https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano1h,kt,kh,las.parv.
Asuinpinta-ala22.5m2
Huoneita1
Kerros5
Vapautuu (teksti)Heti
Lisätietoa vapautumisestaHeti
KuntoUusi
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala22.5m2

Vuokra669€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu25€ / kk

UudiskohdeKyllä
Rakennusvuosi2023
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia8
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaKyllä
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK

Pysäköintitilan kuvausEi
Yhteiset tilatPesutupa

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot