Ingaksenmäki 2, 02940 Espoo

660€ / kk

1H+KT

24㎡

Espoo, Lippajärvi

Vapautuu 01.11.2023

Vuokrataan kodikas yksiö Espoon Lippajärveltä!

Tässä modernissa kodissa isot ikkunat tuovat runsaasti valoa sisälle ja avaavat upean näkymän luonnonkauniisiin maisemiin. Laadukkaat kodinkoneet ja pintamateriaalit sekä asukaslähtöisesti suunnitellut valaistusratkaisut takaavat täydellisen asumismukavuuden. Laatoitetusta kylpyhuoneesta löytyy liitännät pyykinpesukoneelle.

Huoneistojen omien varastojen lisäksi taloyhtiössä on tilavat ulkoilu- ja harrastusvälinevarastot sekä pesutupa. Lisäksi erillisestä piharakennuksesta löytyy sauna ja kerhotila.

Lippajärvi on Keski-Espoossa sijaitsevaa vanhaa pientaloaluetta. Loistavien lenkkeilymahdollisuuksien lisäksi Lippajärvellä pääsee kesäisin uimaan ja talvella luistelemaan luonnonjäälle, sillä vieressä lainehtii samaniminen järvi. Järvimaisemasta ja luonnonrauhasta nauttivalle alue on täydellinen.

Alueelta löytyy kauppa. Leppävaaraan pääsee linja-autolla noin puolessa tunnissa. Tarpeen vaatiessa lähijunalla Leppävaarasta Helsinkiin pääsee reilussa kymmenessä minuutissa

-Vuokra 660€/kk
-Vakuus 660€
-Vesimaksu 20€/kk/hlö
-Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Asunto vapautuu 1.11 joten kysy lisätietoja jani.kaisto@kiinteistotahkola.fi tai 040 960 6424. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano1H+KT
Asuinpinta-ala24m2
Huoneita1
Kerros1
Vapautuu01.11.2023
KuntoErinomainen
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala24m2

Vuokra660€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu (teksti)Laskutetaan kulutuksen mukaisesti.Vesimaksuennakko 20,00 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2020
Talon tyyppiLuhtitalo
Kerroksia2
HissiEi
Taloyhtiössä on saunaKyllä
EnergialuokkaB2018
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK

Pysäköintitilan kuvausEi
Yhteiset tilatPesutupa

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot