Paperitehtaanraitti 9, 33250 Tampere

780€ / kk

2h+kt+vh+miniparv.

39.5㎡

Tampere, Santalahti

Vapautuu 31.10.2023

Mahdollisuus muuttaa ensimmäiseksi asukkaaksi Santalahden uudiskohteeseen!

As Oy Tampereen Pispalanharjun hehku valmistuu lokakuun lopussa veden äärelle Santalahteen. Talosta löytyy polkupyörä- sekä lastenvaunuvarasto. Talosta löytyy myös saunatilat asukkaiden käyttöön.

Asunnon pesuhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle. Pesuhuoneen lattiat laatoitettu, muualla asunnossa laminaatti. Asunnossa on tunnelmallinen mini-parveke. Kodin pitää lämpimänä miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikista talon asunnoista löytyy integroitu astianpesukone helpottamaan arjen askareita.

Pispalanharjun Poltteessa elämä on vaivatonta, sillä kotisi on luonnonläheisellä paikalla mutta kuitenkin lähellä palveluita. Liikkuminen alueella on helppoa, niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla. Tampereen keskustaan noin 2 kilometriä. Matkan pääsee taittamaan; bussilla, ratikalla tai jalkaisin. Ratikkapysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä asunnolta. Talon läheisyydessä sijaitseen myös Santalahden rantapuisto, mikä on toiminnallinen puistoalue. Lähistöltä löytyy myös uimaranta.

-Vakuus 1kk
-Vesimaksuennakko 20 €/kk
-Vuokraan sisältyy: Lämmitys, laajakaista 50M sekä häkkivarasto.

Luottotiedot vaaditaan

Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Asunto valmistuu vuokrattavaksi loka-marraskuussa. joten lisätietoja vuokra.tampere@kiinteistotahkola.fi tai 044 705 0522. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/vuokra-asuntohakemus/

Huoneiston kokoonpano2h+kt+vh+miniparv.
Asuinpinta-ala39.5m2
Huoneita2
Kerros7
Vapautuu31.10.2023
KuntoUusi
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaEi
Lemmikit salittuEi
Muut ehdotVuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala39.5m2

Vuokra780€ / kk
Takuuvuokra1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu (teksti)Laskutetaan kulutuksen mukaisesti.Vesimaksuennakko 20,00 €.

UudiskohdeKyllä
Rakennusvuosi2023
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia8
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaB2013
EnergiatodistusKyllä
LämmitysK

Pysäköintitilan kuvausEi

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot