Peltolankaari 13, 90230 Oulu

26947.41€

4H+K+S

93㎡

Oulu, Peltola

Vapautuu 27.10.2023

Suositulla alueella Peltolassa vapautumassa tilava neliö talon ensimmäisestä (1/3) kerroksesta ihan talon päädystä. Oma pieni piha Peltolankaaren suuntaan. Lähellä mm. Raksilan marketit, Oys ja kivat ulkoilumaastot Oulujoen rannassa. Hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan ja nopea kulku moottoritielle! Talon sisäpiha on suojaisa ja siellä on leikkivälineitä lapsille.

Tilavat huoneet sekä käytännöllinen kodinhoito-/vaatehuone. Asunnon lattiat laminaattia ja seinät maalatut. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle liitännät.

Lämmitys ja 10 M nettiyhteys sisältyy hintaan. Tee hakemus asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Kaksi kivirakenteista hissillistä asuinkerrostaloa ja piharakennus muodostavat suojaisan oleskelupihan. Asuntojen koot vaihtelevat yhden huoneen ja keittiön asunnoista, kaksioihin, kolmioihin ja neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Osassa asuntoja on parveke. Lapsille on turvallinen ja vehreä leikkialue.

Peltolan kaupunginosa sijaitsee parin kilometrin etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta Kajaanintien varressa, rauhallisella alueella. Marketit, koulu ja keskussairaala ovat lähellä. Kävelymatkan päässä Oulun joen rannalla uimaranta. Hyvät kulkuyhteydet eri liikennevälineillä, helppo kulku myös moottoritielle.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano4H+K+S
Asuinpinta-ala93m2
Huoneita4
Kerros1
Vapautuu27.10.2023
KuntoErinomainen
ParvekeEi
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaKyllä
Lemmikit salittuEi
LisätiedotTupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala93m2

Myyntihinta26947.41€
Velaton hinta26947.41€
Vesimaksu15€ / kk
Muut kustannuksetAsumisoikeusmaksu: 15071,32 €, Indeksikorotus: 11876,09 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 26947,41 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi1998
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia3
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaE
EnergiatodistusKyllä
LämmitysKauko
IsännöintiRetta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimiPeltolankaari 13
RakennusmateriaaliBetoni
Kiinteistön hoitoKotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja