Sihtikuja 1, 90520 Oulu

22916.74€

2H+K+S

60.5㎡

Oulu, Toppila

Siistikuntoinen läpitalon päätyhuoneisto Meri-Toppilassa! Erinomaiset, valaistut ulkoilumahdollisuudet meren rannalla, mm. koirapuisto. Talo rakennettu 1994-1996. Omalla saunalla ja parvekkeella varustettu. Tilava kylpyhuone, jossa pyykinpesukoneelle paikka ja liitäntä. Keittiössä liitännät astianpesukoneelle. Tähän saat ottaa myös lemmikin mukaan. Vesimaksut mittarin mukaan. DNA laajakaista sisältyy vastikkeeseen. Mahdollisuus vuokrata myös autolle paikka parkkihallista 8 €/ kk. Vakuus 1kk. Soita ja kysy lisää tai jätä heti hakemus www.asuntosaatio.fi!

Sihtikuja 1 on kolmen hissillisen kerrostalon kokonaisuus Meri-Toppilassa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä ja kaksioista 3- 4 huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Kohteessa on talopesula. Talojen sisäpihalla on vehreä ja turvallinen leikki- ja oleskelualue. Mahdollisuus vuokrata autolle paikka parkkitalosta.

Alueella on hyvät ulkoilureitit meren rannassa ja sillan kautta yhteys Toppilansaareen, jossa on mm. Nallikarin upea hiekkaranta kylpylöineen. Lähellä kauppapalvelut ja esimerkiksi frisbeegolfkenttä ja kiipeilykeskus. Nopea kulku yliopistolle ja Teknologiakylään.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano2H+K+S
Asuinpinta-ala60.5m2
Huoneita2
Kerros1
Vapautuu (teksti)heti vapaa
Lisätietoa vapautumisestaheti vapaa
KuntoErinomainen
ParvekeEi
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaKyllä
Lemmikit salittuEi
LisätiedotTupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala60.5m2

Myyntihinta22916.74€
Velaton hinta22916.74€
Vesimaksu13€ / kk
Muut kustannuksetAsumisoikeusmaksu: 10889,66 €, Indeksikorotus: 9346,08 €, Muutostyöt: 2681,00 €, Yhteensä: 22916,74 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi1994
Talon tyyppiKerrostalo
Kerroksia4
HissiKyllä
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaE
EnergiatodistusKyllä
LämmitysKauko
IsännöintiRetta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimiSihtikuja 1
RakennusmateriaaliBetoni
Kiinteistön hoitoKotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja