Pihkatie 4 ja 6, 90800 Oulu

24246.66€

4H+K+S

85㎡

Oulu, Pateniemi

Vapautuu 02.08.2023

Oulun pohjoisosassa Pateniemessä sijaitseva tiiliverhoiltu rivitalokohde. Lähellä on mm. Ideapark, kauppapalvelut, koulu ja kirjasto. Viihtyisä ja vehreä sisäpiha, jossa on lapsille leikkialue. Autolle vuokrattavana katospaikka. Kohde koostuu kahdesta 2-tasoisesta ja yhdestä 1-tasoisesta rivitalosta. Kohteessa on maalämpö.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Viihtyisässä pihapiirissä rauhallisella paikalla Pateniemessä kaksitasoinen rivitaloasunto. Alakerrassa keittiö, olohuone ja erillinen wc, yläkerrassa makuuhuoneet sekä tilava kylpyhuone ja sauna. Asunnossa laminaattilattia ja seinät maalatut. Oma sauna ja pieni piha-alue lisäävät asumismukavuutta. Taloyhtiöllä myös yhteinen piha, jossa leikki- ja oleskelualueet. Tähän asuntoon lemmikit on tervetulleita. Lämmitys sisältyy hintaan. Vakuus 1kk:n vastikkeen suuruinen. Tee asokotihakemus www.asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano4H+K+S
Asuinpinta-ala85m2
Huoneita4
Vapautuu02.08.2023
KuntoErinomainen
ParvekeKyllä
Vuokrataan kalustettunaEi
Asunnossa saunaKyllä
Lemmikit salittuEi
LisätiedotTupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala85m2

Myyntihinta24246.66€
Velaton hinta24246.66€
Vesimaksu10€ / kk
Muut kustannuksetAsumisoikeusmaksu: 13269,19 €, Indeksikorotus: 10977,47 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 24246,66 €.

UudiskohdeEi
Rakennusvuosi1998
Talon tyyppiRivitalo
HissiEi
Taloyhtiössä on saunaEi
EnergialuokkaC
EnergiatodistusKyllä
LämmitysMaalämpö
IsännöintiRetta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimiPihkatie 4 ja 6
RakennusmateriaaliPuu
Kiinteistön hoitoKotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja