Pajumaankuja 3, 90820 Oulu

22410.43€

3H+K+S

74㎡

Oulu, Kello

Vapautuu 16.05.2023

Oulun pohjoisosassa, Kellon Kiviniemessä luonnonkauniilla alueella sijaitseva rivitalokohde. Lähellä on Kiviniemen Kalasatama ja Kellon keskustan palvelut, mm. kauppapalvelut. Asunnot ovat yksitasoisia. Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmityssähkö ei sisälly käyttövastikkeeseen.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Kivalta alueelta Kellosta kolmen huoneen yksikerroksinen rivitalohuoneisto. Huoneistossa lämmitysmuotona sähkölattialämmitys, mutta asunnossa on tunnelmallinen varaava takka, millä saat säästettyä lämmityskuluissa talvisin. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle liitännät.

Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Pyöräilymatkan päässä Kellon ostoskeskus ja koulu. Vakuus 1kk. Jätä asokotihakemus osoitteessa www.asuntosaatio.fi!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 3H+K+S
Asuinpinta-ala 74m2
Huoneita 3
Kerros 1
Vapautuu 16.05.2023
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 74m2

Myyntihinta 22410.43€
Velaton hinta 22410.43€
Vesimaksu 20.47€ / kk
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 12652,78 €, Indeksikorotus: 9757,65 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 22410,43 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1997
Talon tyyppi Rivitalo
Kerroksia 1
Hissi Ei
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka F
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Sähkö
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Pajumaankuja 3
Rakennusmateriaali Puu
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja