Niittykatu 10, 02200 Espoo

710€ / kk

1h,kt.kh,rp

24.5㎡

Espoo, Espoo

Vapautuu 01.03.2023

Tarjolla mahtavalta paikalta Espoon Niittykummusta yksiö 1.3. alkaen!

Viihtyisän Niittykadun varrelle vuonna 2020 rakennettu upea kerrostalokohde tarjoaa valoisia ja avaria koteja kaikille, jotka toivovat asumiseltaan laatua, palveluita ja loistavia kulkuyhteyksiä – luontoelämyksiä ja liikuntamahdollisuuksia unohtamatta! Länsimetro vie Niittykummusta Tapiolaan tai Ison Omenaan kolmessa minuutissa, Aalto-yliopistolle viidessä ja Kamppiinkin vain 16 minuutissa! Autolla liikkuvien aamuja helpottaa Länsiväylän lisäksi Kehä II. Metrosta tullessasi voit helposti napata upouudesta Kauppakeskus Niitystä päivän ateriatarvikkeet ja herkkukahvit.

Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Suuret ikkunat tuovat asuntoon runsaasti valoa. Keittiöstä löytyy integroidut kodinkoneet sekä induktioliesi Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys ja sieltä löytyy pesukoneliitäntä. Kaikissa asunnoissa on miellyttävä lattialämmitys, joka tuo asuntoon useita käytettäviä lisäneliöitä. Vakuus 1kk vuokran suuruinen ja lämmitys sisältyy vuokraan.

– Vuokra 710€
– Vuokravakuus 710€
– Vesimaksu 20€/kk

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Asunto vapautuu 1.3. joten kysy lisätietoja inka.kurkela@kiinteistotahkola.fi tai 044 2053830. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/valitys/vuokravalitys/vuokralaiselle/sitoumus-asuinhuoneiston-vuokraamiseksi/

Huoneiston kokoonpano 1h,kt.kh,rp
Asuinpinta-ala 24.5m2
Huoneita 1
Kerros 3
Vapautuu 01.03.2023
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Ei
Lemmikit salittu Ei
Muut ehdot Vuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala 24.5m2

Vuokra 710€ / kk
Takuuvuokra 1 kk vuokran suuruinen

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 2020
Talon tyyppi Kerrostalo
Kerroksia 7
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka C2013
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys K
Isännöinti Helsingin seudun isännöitsijät

Pysäköintitilan kuvaus Ei

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot