Höyhenkuja 1, 90420 Oulu

947€ / kk

3H+K+S

75㎡

Oulu, Kaakkuri

Kohteeseen kuuluu kaksi 4-kerroksista, hissillistä kerrostaloa. Iso, vehreä sisäpiha, jossa lasten leikkipaikka ja penkkejä. Toiselta puolen taloa metsäiset näkymät. Osa autopaikoista katoksellisia.

Lähellä kattavat palvelut: kirjasto, ostoskeskus, iso marketti, apteekki, koulu, päiväkoti ja terveysasema. Alueelta on myös hyvät bussiyhteydet.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Kaakkurin perheystävälliseltä alueelta kiva kolmio rauhallisesta taloyhtiöstä. Kaakkurin monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Oma sauna ja parveke lisäävät asumismukavuutta! Kuukausimaksuun sisältyy vesimaksut ja nettiyhteys, sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Taloyhtiössä käytettävissä myös maksuton pesutupa. Vakuus 1kk. Tämä viihtyisä koti vapautuu helmikuun alussa!
Tee hakemus www.asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 3H+K+S
Asuinpinta-ala 75m2
Huoneita 3
Kerros 4
Vapautuu (teksti) heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta heti vapaa
Kunto Erinomainen
Parveke Kyllä
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 75m2

Vuokra 947€ / kk
Takuuvuokra 947

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 2001
Talon tyyppi Kerrostalo
Kerroksia 4
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka C2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Kauko
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Höyhenkuja 1
Rakennusmateriaali Betoni
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot