Heporinne 2a B 18, 01200 Vantaa

780€ / kk

2h+kt+rp

39.5㎡

Vantaa, Hakunila

Uusia koteja 1.3.2023 alkaen!

As Oy Vantaan Heporinne rakentuu kävelymatkan päähän Hakunilan keskustasta. Hakunilan ostoskeskuksen ympäristöstä löytyy elintarvikekaupat, posti, apteekki ja kahviloita. Kävelyetäisyyden päässä löytyvät myös terveys-asema, päiväkoteja, koulu, kirjasto, uimahalli ja urheilupuisto. Porttipuiston palvelujen ääreen matkaa reilu 2km. Heporinteestä tarjolla asuntoja kaikkiin tarpeisiin. Asuntotyypit ovat 1h+k, 2h+k ja 3h+k ja kokoluokat 30,5m2-60,0m2.

Alueelta hyvät liikenneyhteydet autolla, kohde rakentuu kehä kolmosen ja lahdenväylän juureen. Bussiyhteydet kulkevat ihan taloyhtiön vierestä ja bussilla pääsee näppärästi Helsingin ja Länsi-Vantaan suuntaan. Suunnitteilla olevan Vantaan Ratikan olisi myös tarkoitus liikennöidä taloyhtiön vierestä.

Asunnon yhteydessä mahdollisuus vuokrata autopaikka joissa osassa sähköautonlatausmahdollisuus! Kaikissa asunnoissa on kustannustehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Modernista avokeittiöstä löytyvät integroidut kodinkoneet ja mukavasti kaappitilaa. Kylpyhuoneessa sähkökäyttöinen lattialämmitys, seinämallinen wc-istuin ja hyvin kaappitilaa. 2-osainen keittiö, jossa integroidut kodinkoneet. Kaikki parvekkeet on lasitettuja.
Kysy lisää! vuokra.helsinki@kiinteistotahkola.fi tai 0207 480 294

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana – ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Tämä esite on laadittu ennakkomarkkinointivaiheessa ja vuokranantaja varaa oikeuden muuttaa siinä annettuja tietoja.

Huoneiston kokoonpano 2h+kt+rp
Asuinpinta-ala 39.5m2
Huoneita 2
Kerros 4
Vapautuu (teksti) Heti
Lisätietoa vapautumisesta Heti
Kunto Uusi
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Ei
Lemmikit salittu Ei
Muut ehdot Vuokranmaksupäivä kk:n 5. päivä
Tilan pinta-ala 39.5m2

Vuokra 780€ / kk
Takuuvuokra 1kk:n vuokran suuruinen
Vesimaksu 20€ / kk

Uudiskohde Kyllä
Rakennusvuosi 2023
Talon tyyppi Kerrostalo
Kerroksia 8
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Kyllä
Energialuokka B2018
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys K
Isännöinti Kiinteistötahkola Helsinki Oy

Pysäköintitilan kuvaus Ei

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot