Pajumaankuja 3, 90820 Oulu

1090€ / kk

6H+K+S

124㎡

Oulu, Kello

Oulun pohjoisosassa, Kellon Kiviniemessä luonnonkauniilla alueella sijaitseva rivitalokohde. Lähellä on Kiviniemen Kalasatama ja Kellon keskustan palvelut, mm. kauppapalvelut. Asunnot ovat yksitasoisia. Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmityssähkö ei sisälly käyttövastikkeeseen.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Rauhallisesta maalaismaisemasta Kellosta todella tilava yksitasoinen rivitalon päätyasunto, näitä on harvoin tarjolla! Asunto on täysin remontoitu v. 2022 loppupuolella: seinät maalattu, lattiaan vaihdettu laminaatti, kylpyhuone ja keittiö remontoitu. Vain wc on alkuperäinen (sitäkin siistitty). Pyöräilymatkan päässä Kellon ostoskeskus ja koulu.

Lämmitysmuotona sähkölattialämmitys. Asunnossa on varaava takka. Pihassa kylmä huoneistokohtainen varasto. Vesimaksu huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Jätä hakemus osoitteesta asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisätietoja!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 6H+K+S
Asuinpinta-ala 124m2
Huoneita 6
Kerros 1
Vapautuu (teksti) heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta heti vapaa
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 124m2

Vuokra 1090€ / kk
Takuuvuokra 1090
Vesimaksu 32.84€ / kk

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1997
Talon tyyppi Rivitalo
Kerroksia 1
Hissi Ei
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka B2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Sähkö
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Pajumaankuja 3
Rakennusmateriaali Puu
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Vuokrattavat asunnot