Sihtikuja 1, 90520 Oulu

12095.64€

2H+K+S

64㎡

Oulu, Toppila

Vapautuu 01.04.2023

Sihtikuja 1 on kolmen hissillisen kerrostalon kokonaisuus Meri-Toppilassa. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä ja kaksioista 3- 4 huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Kohteessa on talopesula. Talojen sisäpihalla on vehreä ja turvallinen leikki- ja oleskelualue. Mahdollisuus vuokrata autolle paikka parkkitalosta.

Alueella on hyvät ulkoilureitit meren rannassa ja sillan kautta yhteys Toppilansaareen, jossa on mm. Nallikarin upea hiekkaranta kylpylöineen. Lähellä kauppapalvelut ja esimerkiksi frisbeegolfkenttä ja kiipeilykeskus. Nopea kulku yliopistolle ja Teknologiakylään.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Merelliseltä Toppilan alueelta iso kaksio rauhallisesta taloyhtiöstä! Lähellä valaistut ulkoilureitit puistomaisessa ympäristössä ja mm. frisbeegolf-rata. Alueelta on hyvät kulku- ja bussiyhteydet esim yliopistolle ja keskustaan.

Asunnossa siisti vaaleanharmaa laminaattilattia, seinät valkoisiksi maalatut. Kylpyhuoneen seinät kaakeloitu ja lattiassa käytännöllinen massalattia. Lämmitys ja laajakaistan perusnopeus sisältyy hintaan. Vakuus 1kk. Soita ja kysy lisää tai jätä heti hakemus www.asuntosaatio.fi !

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 2H+K+S
Asuinpinta-ala 64m2
Huoneita 2
Vapautuu 01.04.2023
Kunto Erinomainen
Parveke Kyllä
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 64m2

Myyntihinta 12095.64€
Velaton hinta 12095.64€
Vesimaksu 13€ / kk
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 6536,79 €, Indeksikorotus: 5558,85 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 12095,64 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1994
Talon tyyppi Kerrostalo
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka B2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Kauko
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Sihtikuja 1
Rakennusmateriaali Betoni
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja