Pajumaankuja 3, 90820 Oulu

26471.21€

4H+K+S

92㎡

Oulu, Kello

Vapautuu 01.05.2023

Oulun pohjoisosassa, Kellon Kiviniemessä luonnonkauniilla alueella sijaitseva rivitalokohde. Lähellä on Kiviniemen Kalasatama ja Kellon keskustan palvelut, mm. kauppapalvelut. Asunnot ovat yksitasoisia. Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmityssähkö ei sisälly käyttövastikkeeseen.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Kellosta vapautumassa tilava perheasunto! Pyöräilymatkan päässä Kellon ostoskeskus ja koulu.

Keittiössä reilusti säilytystilaa, sekä v. 2020 uusitut kodinkoneet: jääkaappi, pakastinkaappi sekä keraaminen liesi. Lattiat laminaattia ja seinät valkoisiksi maalatut. Tilantuntua tuo avarat, korkeat huoneet. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle liitännät. Lisämukavuutta asumiseen tuo oma piha. Lämmitysmuotona sähkölattialämmitys ja varaava takka. Vesimaksut kulutuksen mukaan. Vakuus 1kk. Täytä asokotihakemus www.asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 4H+K+S
Asuinpinta-ala 92m2
Huoneita 4
Kerros 1
Vapautuu 01.05.2023
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 92m2

Myyntihinta 26471.21€
Velaton hinta 26471.21€
Vesimaksu 24.19€ / kk
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 14953,42 €, Indeksikorotus: 11517,79 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 26471,21 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1997
Talon tyyppi Rivitalo
Kerroksia 1
Hissi Ei
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka F
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Sähkö
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Pajumaankuja 3
Rakennusmateriaali Puu
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä kohteesta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja