Kuorimokatu 2, 90520 Oulu

15320.72€

2H+KK+S

53㎡

Oulu, Toppila

Meri-Toppilan alueella sijaitseva kerrostalokohde. Hyvät ulkoilureitit meren rannassa, alueella on myös frisbeegolfkenttä. Nopea kulku yliopistolle ja Teknologiakylään. Lähellä on kauppapalvelut. Turvallinen ja viihtyisä sisäpiha, jossa on lapsille leikkialue. Kohde käsittää yhden 5-kerroksisen ja kaksi 4-kerroksista hissillistä asuinkerrostaloa. Mahdollisuus vuokrata autolle paikka parkkitalosta.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Toppilasta rauhallisesta taloyhtiöstä kiva kaksio. Lattiat laminaattia ja seinät maalatut. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle liitännät. Paljon säilytystilaa.

Mahtavat ulkoilumaastot meren äärellä ja todella hyvät harrastusmahdollisuudet vieressä, mm. frisbeegolf-rata, reenis-liikuntasali ja kiipeilykeskus. Alue kehittyy valtavasti, Toppilansalmen alueelle on rakennettu valtavasti uusia taloja ja palvelut lisääntyvät lähialueella koko ajan. Iso Supermarket kävelymatkan päässä sekä pienempi kauppa ihan lähellä.

Taloyhtiössä ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja irtaimistovarasto. Vesimaksut, lämmitys ja laajakaistayhteys sisältyvät hintaan. Mahdollisuus vuokrata autopaikka kylmähallista 8€/kk. Vakuus 1kk. Tee heti hakemus www.asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 2H+KK+S
Asuinpinta-ala 53m2
Huoneita 2
Kerros 3
Vapautuu (teksti) heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta heti vapaa
Kunto Erinomainen
Parveke Kyllä
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 53m2

Myyntihinta 15320.72€
Velaton hinta 15320.72€
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 8353,05 €, Indeksikorotus: 6967,67 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 15320,72 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1994
Talon tyyppi Kerrostalo
Kerroksia 4
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka C2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Kauko
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Kuorimokatu 2
Rakennusmateriaali Betoni
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja