Peltolankaari 13, 90230 Oulu

23404€

3H+K+S

79.5㎡

Oulu, Peltola

Kaksi kivirakenteista hissillistä asuinkerrostaloa ja piharakennus muodostavat suojaisan oleskelupihan. Asuntojen koot vaihtelevat yhden huoneen ja keittiön asunnoista, kaksioihin, kolmioihin ja neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Osassa asuntoja on parveke. Lapsille on turvallinen ja vehreä leikkialue.

Peltolan kaupunginosa sijaitsee parin kilometrin etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta Kajaanintien varressa, rauhallisella alueella. Marketit, koulu ja keskussairaala ovat lähellä. Kävelymatkan päässä Oulun joen rannalla uimaranta. Hyvät kulkuyhteydet eri liikennevälineillä, helppo kulku myös moottoritielle.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Suositulla Peltolan alueella avara 1.-kerroksen kolmio, jota remontoitu viime vuosina reilusti, mm. kylpyhuone kaakeloitu ja keittiöön asennettu uudet tasot ja välitila. Lattiassa kaunis vaalea laminaatti. Oma sauna ja tilava terassiparveke lisäävät asumismukavuutta! Asunto sisäpihalle päin.

Lämmitys ja nettiyhteys sisältyy hintaan. Vesimaksut 15€/hlö/kk. Taloyhtiössä häkkivarasto ja pyörävarasto. Vakuus 1kk. Soita ja kysy lisää tai jätä heti hakemus www.asuntosaatio.fi !

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 3H+K+S
Asuinpinta-ala 79.5m2
Huoneita 3
Kerros 1
Vapautuu (teksti) heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta heti vapaa
Kunto Erinomainen
Parveke Kyllä
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 79.5m2

Myyntihinta 23404€
Velaton hinta 23404€
Vesimaksu 15€ / kk
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 13133,63 €, Indeksikorotus: 10270,37 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 23404,00 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1998
Talon tyyppi Kerrostalo
Kerroksia 3
Hissi Kyllä
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka D2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Kauko
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Peltolankaari 13
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja