Pajumaankuja 5, 90820 Oulu

20651.13€

3H+K+S

72㎡

Oulu, Kello

Oulun pohjoisosassa, Kellon Kiviniemessä luonnonkauniilla alueella sijaitseva rivitalokohde. Lähellä on Kiviniemen Kalasatama ja Kellon keskustan palvelut, mm. kauppapalvelut. Kohde käsittää kaksi 1-kerroksista ja yhden 2-kerroksisen rivitalon. Kohteessa on sähkölämmitys. Lämmityssähkö ei sisälly käyttövastikkeeseen.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Rauhallisella Kellon alueella viihtyisä rivitalokolmio! Pyöräilymatkan päässä Kellon ostoskeskus ja koulu. Asunnossa sähkölämmitys, jonka kustannukset tulevat asukkaan laskuun. Vesimaksut sisältyvät vastikkeeseen. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle liitännät. Oma sauna ja piha! Tee hakemus www.asuntosaatio.fi tai soita ja kysy lisää!

Tupakointi asunnoissamme:
Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Huoneiston kokoonpano 3H+K+S
Asuinpinta-ala 72m2
Huoneita 3
Kerros 1
Vapautuu (teksti) heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta heti vapaa
Kunto Erinomainen
Parveke Ei
Vuokrataan kalustettuna Ei
Asunnossa sauna Kyllä
Lemmikit salittu Ei
Lisätiedot Tupakointi sallittu: Ei.
Tilan pinta-ala 72m2

Myyntihinta 20651.13€
Velaton hinta 20651.13€
Muut kustannukset Asumisoikeusmaksu: 11874,40 €, Indeksikorotus: 8776,73 €, Muutostyöt: 0,00 €, Yhteensä: 20651,13 €.

Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1998
Talon tyyppi Rivitalo
Kerroksia 1
Hissi Ei
Taloyhtiössä on sauna Ei
Energialuokka D2007
Energiatodistus Kyllä
Lämmitys Sähkö
Isännöinti Retta Management Oy, Oulu
Taloyhtiön nimi Pajumaankuja 5
Rakennusmateriaali Puu
Kiinteistön hoito Kotikatu Oy, Oulu

Kartalla

Ota yhteyttä asunnosta

Yhteydenoton aihe

Lisää asumisoikeusasuntoja