Huolehdimme.

Asuntonne vuokrauksesta.

Pyydä tarjous vuokravälityksestä! Jätä tarjouspyyntö
 
Välitys / Vuokranantajalle

Vuokravälitys tekee asuntosi vuokraamisen sinulle helpoksi

Hyvän vuokralaisen löytäminen sijoitusasuntoon on ensiarvoisen tärkeää, muttei suinkaan aina helppoa. Vuokralainen, joka ei pysty hoitamaan vuokranmaksuaan tai aiheuttaa tuhoa asunnossa, kääntää nopeasti vakaan tulonlähteen huolta aiheuttavaksi kulueräksi. Lisäksi asunnon seisominen tyhjillään vuokralaisten välissä tarkoittaa lähes aina menetettyä rahaa.

Kun hyvän vuokralaisen etsiminen on sinulle ajankohtaista ja haluat varmistaa valinnan onnistumisen heti kerralla – anna ammattilaisen hoitaa vuokravälitys!

Hyviä vuokralaisia ja huoletonta vuokratuottoa vuokravälityksen avulla

Tunnemme taloyhtiöt sekä niiden päätöksenteon ja vastuunjaot erittäin hyvin, mikä antaa vuokravälitykselle aivan toisenlaisen lähtökohdan. Tämä asiantuntemus kannattaa jokaisen vuokranantajan hyödyntää!

Huolehdimme puolestasi potentiaalisten vuokralaisten kartoituksen sekä vuokralaisen taustatietojen selvittämisen (kuten luottotiedot, työsuhdeasiat jne.) sekä tietysti kaikki asunnon vuokraamiseen liittyvät paperityöt. Asunnon omistajalla on tietenkinaina viimekädessä mahdollisuus valita itse vuokralainen ehdokkaistamme. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin ja nauttia huolettomasti säännöllisen vuokratulon virtausta tilillesi.

Vuoden takuu

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %.

Asunnonomistajalta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (poislukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokravälityksestä!

Tee tarjouspyyntö vuokravälityksestä tai ota yhteyttä vuokravälittäjiimme, jotka tavoitat seuraavista numeroista:

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Autamme sinua myös sopivan sijoitusasunnon löytämisessä. Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksemme isännöinnistä antaa meille ainutlaatuista tietoa ja taitoa löytää järkevät ja tuottoisat sijoitusasunnot. Tutustu myyntipalveluumme ja kysy myyntiin tulossa olevia asuntokohteita!

Poimintoja sivustolta