Huolehdimme.

Myös kiinteistövälityksestä*

Pyydä tarjous vuokravälityksestä! Jätä tarjouspyyntö
 
Välitys / Myytävät kohteet

Myytävät kohteet*

* Myyntivälityksemme toimii tällä hetkellä vain Oulussa. Kauttamme luotettavasti huoneistoja ja kiinteistöjä. Myyntikohteemme sijaitsevat pääasiassa Oulun läänissä ja niiden välitys tapahtuu Kiinteistö-Tahkolan emoyrityksen Oulun Kiinteistötieto Oy:n kautta. Lisätietoja numerosta 0207 480 250.

Selaa myytäviä kohteitamme

Myytävät asunnot
Myytävät toimitilat
Myytävät autotallit ja varastot

Tietoa, taitoa ja näkemystä

Yli kolmen vuosikymmenen isännöintikokemuksen ansiosta meillä on tietotaitoa ja näkemystä, jota harvalla välitysliikkeellä on. Kiinteistöjen tuntemuksemme takaa esimerkiksi paikkansapitävän arvonmäärityksen – niin myynti- kuin vuokrahinnoissakin.

Huolettomuutta asunnon myyjälle - ja ostajalle

Huolehdimme kaikista kaupan solmimiseen vaadittavista tehtävistä ammattitaidolla.  Meillä on:

  • LKV- ja LVV-pätevöityneet välittäjät
  • As Oy:n tuntemus ja ymmärrys remonttiasioista = oikeaa tietoa heti
  • Oikeat työkalut ja koulutus kaupan onnistuneeseen päätökseen viemiseksi
  • Sujuvat toiminta-ajat ja hyvä näkyvyys: lehdissä ja internetissä ilmoittamalla myyntikohde löytyy jokaiselle asunnon etsijälle silloin, kun hänelle parhaiten sopii!

Se pitää, minkä sovimme - takuulla

Saimme asiakastyytyväisyystutkimuksessa (Taloustutkimus) parhaan arvosanan Oulun kiinteistövälittäjistä lupausten pitämisestä. Minkä lupaamme, sen pidämme.

Viisas sijoitushankinta takaa varman tuoton!

Sijoitusasunnon hankinnassa ei ole aivan yhdentekevää millaiseen osakkeeseen päätyy. Asunnon arvoon ja sen kehitykseen vaikuttavat monet asiat. Kun tuottavan sijoituskohteen hankkiminen on ajankohtaista, kannattaa luottaa asiantuntijaan. Me Kiinteistötahkolan Vuokravälityksessä tunnemme alueen kiinteistöt, asuntokaupan ja -kauppiaat, ja olemme ajan hermolla vuokra-asuntotilanteen suhteen.

Poimintoja sivustolta