Haluatko vuokrata asuntosi? Jätä yhteydenottopyyntö
 
Välitys / Vuokranantajalle / Vuokravälitys Rovaniemi

Vuokravälitys Rovaniemi

Vuonna 2020 vuokravälityspalvelumme hoito 4000 asunnon vuokrauksen Suomessa – myös Rovaniemellä. Asumisen ammattilaisina meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista taloyhtiöistä ja vuokramarkkinoista.

Vuokraa asuntosi helposti ja turvallisesti vuokravälityspalvelumme avulla. Autamme sinua kaikessa asunnon vuokraukseen liittyvässä – joko yhdessä kanssasi tai kokonaan puolestasi. Tarjoamme aina asiakkaillemme myös vuoden takuun, jolloin lupaamme etsiä maksutta uuden vuokralaisen, mikäli yhdessä valitsemamme vuokralainen irtisanoo asunnon vuoden sisällä.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälityksessä sinulle osoitettu vuokravälittäjä auttaa sinua esimerkiksi määrittämään sopivan vuokran määrän, markkinoimaan ja esittelemään asuntoa, tarkastamaan vuokralaisehdokkaiden taustat sekä kirjoittamaan vuokrasopimuksen. Vuokravälityksen ansiosta asunnon vuokraaminen on sinulle helpompaa, huolettomampaa ja turvallisempaa.

“Kiinteistötahkolassa ajatellaan asiakassuhdetta pitkäjänteisesti, ymmärretään mm. taloyhtiöiden toimintaa sekä sijoittajan ja vuokralaisten tarpeita. Vuokravälityksen asiakaspalvelun laatu on korkealla tasolla ja otetaan vastuuta tekemisistä.” - Riku Pennanen, vuokranantaja

Miksi vuokravälityksen hyödyntäminen kannattaa?

Jotta sijoitusasunto tarjoaa omistajalleen tasaista ja hyvää tuottoa, tulee asunnosta saada riittävästi vuokraa jokaiselta kuukaudelta. Siksi vuokralaisen valinta onkin niin tärkeää asuntosijoittamisessa: mikäli vuokralainen laiminlyö vuokranmaksuaan tai tekee vahinkoa asunnossa, hupenevat sijoituksen tuotot nopeasti. Lisäksi tyhjät kuukaudet aiheuttavat aina tulojen sijasta menoja.

Vuokravälittäjän avulla minimoit tyhjien kuukauden sekä huonon vuokralaisen riskin. Näin varmistat, että saat sijoituksellesi hyvän tuoton.

Vuokravälitys Kiinteistötahkolassa

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Ota yhteyttä ja kysy lisää soittamalla  p. 0207 480 260

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru