Haluatko vuokrata asuntosi? Jätä yhteydenottopyyntö
 
Välitys / Vuokranantajalle / Vuokravälitys Helsinki

Vuokravälitys Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Vuokravälityspalvelumme avulla vuokraat asuntosi helposti ja turvallisesti. Hoidamme puolestasi kaikki asunnon vuokraukseen liittyvät käytännön asiat. Lisäksi annamme palvelulle vuoden takuun, eli kannamme riskin mikäli vuokralainen vaihtuu kesken vuoden.

Olemme tehneet vuokravälitystä Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla jo vuosia – vuonna 2020 vastasimme 1500 asunnon vuokrauksesta Uudellamaalla.

Mitä on vuokravälitys?

Vuokravälitys tarkoittaa sitä, että huolehdimme kaikesta asunnon vuokraukseen liittyvästä puolestasi. Avullamme sinun ei tarvitse huolehtia hyvän vuokralaisen valinnasta, vuokrasumman määrittelystä tai vuokrasuhteen solmimisesta. Me varmistamme, että saat asunnosta markkinahintaisen vuokratuoton ja asuntoni vuokraus sujuu huolettomasti.

“Kiinteistötahkolan vuokravälitys hoitaa kaiken: etsivät vuokralaiset, tarkistavat taustat, tekevät suosituslistat… Tietysti minä teen lopullisen päätöksen, mutta homma hoituu heidän kanssaan tyylikkäästi.” - Antti Paussu, vuokranantaja

Miksi vuokravälitys kannattaa?

Asuntosijoittamisessa yksi tärkeimmistä asioista on hyvän vuokralaisen löytäminen. Mikäli vuokralaista ei löydy tai vuokralainen laiminlyö asuntoa tai vuokranmaksuaan, muuttuu tuottoisa sijoitus nopeasti kulueräksi.

Vuokravälityksemme ammattilaiset ovat asuntojen vuokraamisen konkareita, jotka auttavat sinua arvioimaan sopivaa vuokrasummaa, tekemään järkevän sopimuksen sekä valitsemaan hyvän vuokralaisen.

Helppouden lisäksi vuokravälitys tekee asunnon vuokrauksesta myös turvallisempaa: mikäli valittu vuokralainen muuttaa pois asunnosta vuoden sisällä, sitoudumme etsimään tilalle uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Vuokravälityspalvelut Kiinteistötahkolassa

Meillä on vuosikymmenten kokemus pääkaupunkiseudun taloyhtiöistä ja vuokramarkkinasta. Avullamme saat asuntosijoittamisesta vaivatonta, huoletonta ja tuottoisaa.

Vuokravälityspalvelumme sisältää:

  • Vuokrailmoituksen laatimisen ja asunnon esittelyn
  • Vuokralaisehdokkaiden kartoituksen ja taustatietojen selvityksen
  • Vuokrasopimuksen tekemisen ja avainten luovutuksen

Vuokravälityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra + alv 24 %. Lisäksi tarjoamme vuoden takuun: sinulta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä, että vuokralainen vaihtuu kesken vuoden (pois lukien tilanteet, joissa omistaja saa irtisanomiskorvauksen).

Ota yhteyttä ja kysy lisää soittamalla p. 0207 480 294

Poimintoja sivustolta

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru