Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / uutinen helsinki 2021

Kiinteistötahkola yrityskaupoilla Helsingissä

« Takaisin uutislistaukseen

3
Marraskuu

Pakilan Isännöinti Oy ja Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Pakilan Isännöinti Oy:n asuntoyhtiöiden isännöinti- ja kirjanpitotehtävät siirtyivät isännöintiin erikoistuneen Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy:n hoidettaviksi 1.10.2021 alkaen.  

Pakilan Isännöinti Oy:n isännöitsijä Hannu Siven on jäämässä eläkkeelle ja tarvittaessa tekee jatkossa vielä alihankintatöitä Kiinteistö-Tahkolalle.

Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy on ISA ry:n jäsentoimisto.  Yhtiöllä on toimipisteet Vantaan ja Helsingin lisäksi Nurmijärvellä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 350 kiinteistöalan ammattilaista.

Pakilan Isännöinti Oy on isännöinyt pääkaupunkiseudulla vuodesta 1995 ja haluaa sydämellisesti kiittää kaikkia asukkaita, osakkaita ja hallituksen jäseniä hyvästä yhteistyöstä ja toivoo sen jatkuvan uuden isännän kanssa mallikkaasti edellenkin!

 

Lisätietoja:

Tuomo Tahkola, Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy p. 040 548 3025

Seppo Tahkola, Kiinteistötahkola-konserni p. 040 586 1581

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Zendesk Chat
Asiakaspalvelu Chat
Hyväksy
Kiellä
Peru