Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

« Takaisin uutislistaukseen

24
Tammikuu

Isännöitsijätoimisto Timo Tahkola Oy sai tutkimuksen valtakunnallista kokonaiskeskiarvoa huomattavasti paremman arvosanan, mutta tätäkin tärkeämpänä toimisto pitää saatua palautetta ja parannusehdotuksia, joiden avulla toiminnan kehittäminen vielä paremmaksi on huomattavasi helpompaa.

Parhaimmat saadut kokonaisarvosanat mm. ammattitaidosta, luotettavuudesta sekä yhteistyön sujuvuudesta kertovat selvästi koko joukkueemme osaamisesta. Yrityksen linjaa yhteistyötahoista riippumattomana palveluntuottajana arvostettiin suuresti.

Pienistä puroista kasvaa suuri virta - niin myös isännöinnin kehittämisessä. Yksittäisiltä asiakkailta saadut yksityiskohtaiset avoimet palautteet ja kehittämisehdotukset on helppo konkreettisesti ottaa tosissaan ja korjataan pala kerrallaan - ja näin vaivattomasti parannamme kokonaispalveluamme. Nautimme koko joukkueellamme saaduista täsmällisistä kehittämisideoista ja saaduista onnistumisen kokemuksista.

Kiitos kaikille vastaajille!

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Seppo Tahkola p. 0207 480 200

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru