Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / Tutkitusti erinomaiset isännöitsijät

Tutkitusti erinomaiset isännöitsijät

« Takaisin uutislistaukseen

10
Maaliskuu

Tahkola Oy:n saama kokonaisarvosana on erinomainen ja on selvästi vertailujokon eli suurten toimistojen (yli 5 isännöitsijää) valtakunnallisen tason yläpuolella. Nyt saatua hyvää tulostakin tärkeämpänä toimisto pitää saatua palautetta ja parannusehdotuksia, joiden avulla toiminnan kehittäminen vielä paremmaksi on huomattavasi helpompaa.

Tutkimuksessa Tahkolan saamat valtakunnallista keskiarvoa huomattavasti korkeammat arvosanat mm. asiantuntevuudesta, ammattitaidosta, luotettavuudesta, yhteistyön sujuvuudesta sekä yhteydenottopyyntöihin vastaamisesta kertovat selvästi koko joukkueemme osaamisesta. Esimerkiksi Tahkolan isännöitsijöiden ongelmanratkaisukykyä pidettiin erinomaisena.

Pienistä puroista kasvaa suuri virta - niin myös isännöinnin kehittämisessä. Yksittäisiltä asiakkailta saadut yksityiskohtaiset avoimet palautteet ja kehittämisehdotukset on helppo konkreettisesti ottaa tosissaan ja korjata pala kerrallaan - ja näin vaivattomasti paranee kokonaispalvelu. Saaduista kehitysideoista tiedottamisen lisääminen on helppo korjata - katsotaan mihin nyt aloittamamme toimenpiteet tässä asiassa riittävät.

Nautimme koko joukkueellamme saaduista täsmällisistä kehittämisideoista ja saaduista onnistumisen kokemuksista.

Kiitos kaikille vastaajille, jatketaan samaan malliin!

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Seppo Tahkola p. 0207 480 200

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru