Huolehdimme.

Vuokra-asunnon Jyväskylästä.

As Oy Jyväskylän Sulkulantie
As Oy Jyväskylän Sulkulantie

Uusia vuokra-asuntoja Jyväskylän Kuokkalaan!

As Oy Jyväskylän Sulkulantie valmistuu Kuokkalaan elokuussa 2018. Kohde sijaitsee Kuokkalassa rauhallisella alueella, josta hyvät liikenneyhteydet keskustaan. Kuokkalan ostoskeskukseen matkaa kilometri ja keskustaan kolme kilometriä. Yliopistolle nelisen kilometriä. Lähistöllä myös upeat ulkoilualueet esim rantaraitti kulkee ihan lähellä.

Kuusikerroksisessa taloyhtiössä on tarjolla laadukkaita yksiöitä ja kaksioita. Asuntoja on kaikissa kerroksissa. Kaikissa asunnoissa laminaattilattia ja seinät vaalealla maalipinnalla. Asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke, ja ikkunoissa ja parvekeovissa on sälekaihtimet. Keittiöissä jääkaappi pakastelokerolla ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa tilaa ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Asuntojen kuivissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa sähköinen lattialämmitys.

Pihalle tulee parkkialue, josta voi vuokrata autopaikan lämpötolpalla 25€/kk. Huoneistoissa on oma vesimittari, joten vesimaksu kulutuksen mukaan. Vesiennakko 20€/hlö/kk. Asukas tekee oman sähkösopimuksen. Vuokravakuus yhden kuukauden vuokra. Luottotiedot tarkistetaan.

Vuokrattavat asunnot

Katso tarkemmin Asunnot ja hinnasto-sivulta.

Soita ja vuokraa asunto tästä kohteesta!

Asuntojen vuokrausta hoitaa

  • Kiinteistötahkola Helsinki, puhelin 0207 480 294 (keskus)
  • Lisätiedot: jani.mallinen@kiinteistotahkola.fi tai 044 745 9911

Tai jätä vuokra-asuntohakemus netin kautta.

Sijainti kartalla