Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / Rekry: Tekninen isännöitsijä / Kiinteistöinsinööri – Kiinteistö Tahkola Tampere Oy

Rekry: Tekninen isännöitsijä / Kiinteistöinsinööri – Tampere

« Takaisin uutislistaukseen

22
Huhtikuu

Yrityksemme on perustettu vuonna 1977 ja tänä päivänä toimimme kiinteistöhallinnan edelläkävijänä yhdeksällä paikkakunnalla: Helsingissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä. Yrityksessämme työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista ja asiakkaina meillä on n. 3000 taloyhtiötä. Resurssimme mahdollistavat myös suurempien kiinteistökokonaisuuksien vastaanoton ja laadukkaan hoitamisen.

Tarjoamme asiakasyhtiöillemme laadukkaita rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluita sekä rakennusteknistä valvontaa. Kasvavan kysynnän vuoksi haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi teknistä isännöitsijää / kiinteistöinsinööriä.

Tarjoamamme tehtävä antaa monipuolisen mahdollisuuden tutustua suomalaisen rakentamisen koko kirjoon eri aikakausilta ja osallistua erilaisten rakennushankkeiden läpivientiin aina hankesuunnittelusta vastaanottotarkastukseen saakka. Työ sisältää myös rakennusteknisten ongelmien selvittelyä, osakasmuutostöiden hallintaa, kuntoarvioita jne.

TYÖTEHTÄVÄ:     Tekninen isännöitsijä / kiinteistöinsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI:     Tampere
TYÖN KESTO:     Aloitus voi tapahtua pikaisestikin ja on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

•    Rakennusinsinöörin (AMK) tai rakennusmestarin koulutusta ja jos olet jo toiminut työmaiden valvojan tai projektinjohtajan tehtävissä, se katsotaan eduksi
•    Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
•    Vaihtoehtoisesti olet nuori rakennusinsinööri (AMK/DI) uran alussa ja kiinnostunut oppimaan uutta sekä kouluttamaan yhdessä meidän kanssa itsestäsi kiinteistöalan ammattilaisen
•    Tietämystä yleisellä tasolla kiinteistöjen LVIS-talotekniikasta, tuntemusta kiinteistöalan ja rakentamisen säännöistä ja määräyksistä
•    Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
•    IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä
•    Omaa autoa

MITÄ ME TARJOAMME:

•    Erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työn
•    Tekemisen meininkiä ja hyvän tiimin tuen
•    Osaamistasi vastaavan tulokseen sidotun palkan
•    Tutkitusti hyvän työilmapiirin, hyvät välineet työskennellä ja vapauden tehdä omatoimista työtä
•    Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana 22.4.-9.5.2021, joten hakemus kannattaa toimittaa pikaisesti, jos kiinnostuksesi heräsi. Sinuun ollaan yhteydessä parin viikon sisällä hakemuksesta, jos tule valituksi haastatteluun. Lisätietoja haettavasta paikasta antaa:

Konsta Heikkilä, tekninen johtaja
p. 020 7488 318 / konsta.heikkila@kiinteistotahkola.fi

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru