Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / lauhan kauppa

Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy laajenee yrityskaupalla

« Takaisin uutislistaukseen

19
Maaliskuu

Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy on ostanut Rovaniemellä sijaitsevan Isännöintipalvelu Lauha Ky:n isännöintiliiketoiminnan Tauno Laurilalta.

Isännöintipalvelu Lauha Ky:n isännöintiasiakkaat siirtyivät Kiinteistötahkolan vastattavaksi 1.4.2014 alkaen. Vuodesta 2002 saakka yritystä johtanut Tauno Laurila siirtyy eläkepäiville.

 

Tehty yrityskauppa tukee konsernin isännöintiin ja vuokra-asuntovälitykseen keskittynyttä kasvuajatusta. Kiinteistötahkola pyrkii edelleen kasvamaan sekä orgaanisesti että yrityskaupoilla.

Tällä kaupalla Kiinteistötahkola kasvattaa markkinaosuuttaan Rovaniemellä. Kiinteistötahkolalla on yhdeksän isännöitsijää Rovaniemellä ja se on alueen suurin isännöintiyritys.

 

Konsernissa työskentelee jo yhteensä yli 130 isännöintialan ammattilaista kuudessa toimipisteessä. Rovaniemen lisäksi konsernilla on toimistot Helsingissä, Nurmijärvellä, Tampereella, Oulussa ja Kuusamossa. Jokaisella paikkakunnalla palvellaan isännöinnissä ja asuntovuokrauksessa.

 

 

 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Antti Perkkiö, Kiinteistö-Tahkola Rovaniemi Oy                  p. 0207 480 264 / 0400 696 630
Toimitusjohtaja Seppo Tahkola, Kiinteistötahkola-Konserni                           p. 0207 480 224 / 040 5861 581

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru