Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / kone puitesopimus

Kiinteistötahkola ja KONE tiivistävät yhteistyötään

« Takaisin uutislistaukseen

26
Tammikuu

Kiinteistötahkola-konserni ja KONE Hissit Oy ovat allekirjoittaneet valtakunnallisen Puitesopimus-yhteistyön koskien hissien, liukuportaiden ja ovilaitteiden kunnossapitoa koko Suomen alueella. 

Yhteistyön tarkoituksena on laajentaa yhteistoimintaa, selkeyttää palvelukattavuutta ja tarkentaa ja helpottaa kiinteistökohtaista seurattavuutta hissilaitteiden osalta.

Reaaliaikainen kiinteistökohtainen KONE eOptimum seuranta helpottaa ja selkeyttää hissilatteiden kustannus- ja palveluseurantaa sekä parantaa laitekannan hallintaa kaikilla tasoilla. Laatu- ja ympäristöasiat otetaan vahvasti mukaan laajana yhteistyömuotona tulevalle yhteistyötoiminnalle.

Yhteistyön tavoitteena on valtakunnallisesti oppia toisiltamme kiinteistö- ja hissialaan liittyviä asioita ja kehittää toimintaamme sovittujen vuosittaisten alueellisten ja valtakunnallisten yhteistyökokouksien pohjalta yhteisten asiakkaittemme parhaaksi. Tätä osaa seurataan, laajennetaan ja tarkennetaan vuosittain yhdessä. 

Lisätietoja
Kiinteistötahkola, toimitusjohtaja Seppo Tahkola (Oulu) p. 0207 480 224

KONE Hissit Oy, Markku Kilpeläinen 0400 521 765

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru