Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / Kiinteistötahkola laajenee Tampereelle!

Kiinteistötahkola yrityskaupoilla Tampereella

« Takaisin uutislistaukseen

1
Maaliskuu

Kiinteistötahkola on ostanut tunnetun tamperelaisen täyden palvelun isännöitsijätoimiston, Kiinteistöpalvelu Isotalo Oy:n, koko osakekannan 25.2. solmitulla yrityskaupalla. Yrittäjät ja henkilökunta jatkavat Kiinteistötahkolan Tampereen toimipisteessä vanhoina työntekijöinä.

Tehty yrityskauppa tukee konsernin isännöintiin ja asuntovuokraukseen keskittynyttä kasvuajatusta ja vahvistaa maantieteellistä sijoittumista. Entisestään kattavammaksi muodostuva toimipisteverkosto mahdollistaa konsernin asiakkaiden palvelemisen joustavasti ja nopeasti riippumatta asiakkaan sijainnista.

Tampereen toimipisteessä työskentelee seitsemän isännöinnin ja asuntovuokrauksen ammattilaista. Yhteensä konsernissa työskentelee lähes 90 ammattilaista viidessä toimipisteessä Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Jokaisella paikkakunnalla palvellaan isännöinnissä ja asuntovuokrauksessa.

Konsernin viime vuoden liikevaihto oli 6,2 Meur.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Seppo Tahkola (Oulu) p. 0207 480 224
Kiinteistötahkola-konserni

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru