Huolehdimme.

Aina hieman enemmän.

Kysy palveluistamme / lähetä palautetta! Täytä lomake
 
Yritys / Ajankohtaista / kiinteistötahkola tiedottaa helmikuu 2021

KKV:n tutkinta isännöintialaa koskien

« Takaisin uutislistaukseen

10
Helmikuu

Kilpailu ja kuluttajavirasto on tutkinut, ovatko Isännöintiliitto ja isännöintiyritykset syyllistyneet kilpailua rajoittaviin menettelyihin vuosina 2014 – 2017. KKV:n on antanut oman esityksensä markkinaoikeuden käsiteltäväksi.

 

Käsityksemme mukaan KKV:n tutkinta on saanut alkunsa Isännöintiliiton tiedotteista, joissa on viitattu yleisellä tasolla isännöintialan hinnankorotuspaineisiin. Pidämme virheellisenä KKV:n esityksen tulkintaa, jonka mukaan Isännöintiliitto ja isännöintiyritykset olisivat rikkoneet kilpailulakia.

 

Asia siirtyy markkinaoikeuden käsiteltäväksi ja ratkaistavaksi KKV:n esityksen perusteella. Perehdymme esitykseen tarkasti ja vastaamme siihen markkinaoikeuden asettamalla aikataululla.

 

Joka tapauksessa voimme jo nyt todeta, että liiton viestintä tai mikään muukaan ulkopuolinen taho ei ole millään tavalla vaikuttanut hinnoittelupäätöksiimme. Olennaista on se, että asiakashinnoista tai korotuksista ei ole koskaan sovittu ulkopuolisen tahon kanssa. Ymmärtääksemme kun KKV puhuu sopimisesta, niin se tarkoittaa yhteisymmärrystä Isännöintiliiton tiedotteessa olleista hinnankorotuspaineista.

 

Tulemme tekemään omalta osaltamme kaikkemme, jotta isännöintialan mahdollisesti kolhiintunut luottamus saadaan palautettua kaikilta osin.

 

 

 

Lisätietoja:

Seppo Tahkola, Kiinteistötahkola-konserni p. 040 586 1581

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä ja seurantatekniikoita, mikäli annat niille suostumuksen. Tietoja voidaan siirtää EU:n ulkopuolelle. 

Lisätietoa

Google
Kävijäseurantaan ja markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Facebook
Markkinointiin liittyvä tiedonkeruu
Adform ja Smart AdServer
Uudelleenmarkkinointi
Hyväksy
Kiellä
Peru